Foto: Lise Askvik/P4

Lars Sponheim er en frittalende mann, og legger tilsynelatende sjelden noe imellom i sin karakteristikk av seg selv og verden rundt. Han kaller rett og slett en spade for en spade.

 

Fordi han er en mann som snakker fra leveren ble han invitert som gjest i meggepanelet til « Oss megger imellom», P4-programmet der siste ukes saker i media blir satt under lupen.

 

Her finner man blant annet fram til ukas ikke-sak, og den saken som hadde irritert panelet mest denne uka var om de to sommerglade unge mennene som ble bøtelagt av politiet fordi de avkjølte benene i en av byens fontener. 

 

- Hvorfor tar ikke heller politiet og bretter opp buksa og hopper uti selv? spør Lars Sponheim, og forsetter:

 

- Jeg kan love høyt og høytidelig at jeg aldri kommer til å bade i noen fontene. Når det er sagt, og jeg vil nødig gjøre meg mer sær enn jeg er, men jeg er mye i fjellet og går mye alene. Jeg må innrømme at på fine sommerdager så hender det ofte at jeg bader i en bekk. Du kan gjerne kalle det en fontene, men da er det snakk om naturens fontene, og det er rimelig liten sjanse for at jeg blir sett av noen tobente.

 

Og da bader du splitter naken regner jeg med? spør sjefsmegge Astrid Gunnestad.

 

- Det kan du være sikker på.

 

 

« Om megger imellom» med Lise Askvik og Astrid Gunnestad hører du hver lørdag mellom 13 og 14 på P4. Om du har spørsmål eller ris/ros er adressene meggene nås på megge@p4.no


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler