DIGGER: Åge Sten Nilsen digger Øyvind Blunck.
DIGGER: Åge Sten Nilsen digger Øyvind Blunck. Foto: P4
0:00 | 2:12
Denne uken var det Åge Sten Nilsen som hadde arbeidsuke i Michael Direkte. 

Åge digges av mange
Åges Sten Nilsen har vært artist i en årrekke, kanskje mest kjent som Glam i Wig Wam. Etter gjennombruddet i 2005 da Wig Wam deltok i Melodi Grand Prix, har han levd av musikken. I disse dager forbereder han han premiere og påfølgende turné med The show must go on X - en hyllest til Queen

Hvem digger Åge?
En av arbeidsukas faste spalter heter «Jeg digger deg». Opplegget er enkelt: Åge fikk i oppdrag å skrive et brev til en person han oppriktig digger/liker/beundrer/ser opp til - for så å ringe vedkommende og lese brevet. 

Åge var ikke i tvil om hvem han ville skrive til: Øyvind Blunck.

Her kan du lese brevet Åge skrev. I lydfilen over kan du høre Åge ringe Øyvind og lese brevet for ham.

Kjære Øivind!! 

Jeg vil bare at du skal vite at JEG DIGGER DEG!!! Helt siden vårt første møte har jeg rett og slett beundra deg for den fantastiske måten du er på i møte med andre, rausheten din, lekenheten din, godheten din og selvsagt den profesjonelle delen av deg. 

Du er en artist med en GIGANTISK A; Du har en timing og en formidlerevne som er helt unik, Øivind. 
Jeg visste jo at du var norges ener på humor, men at du var en så til de grader fantastisk sanger OGSÅ fyller meg med ennå større respekt og beundring for deg som artist. Hvert år kåres Norges ultimate entertainer på NRK's Stjernekamp. Den tittelen er for meg for lengst hugget inn i stein med ditt navn, noe du har bevist gjennom et helt liv i scenelyset. Jeg gleder meg stort til å se deg i Grease på Chateau Neuf etter jul, og håper VIRKELIG jeg får anledning til å jobbe med deg igjen!!! 

For Øyvind, jeg virkelig DIGGER deg!!! 

Skål fra FanBoy Åge 

Flere saker

Provoserte sykepleiere -Det er provoserende at folk ikke tar ansvar og overholder smittevernreglene. Tirsdag 11.08 2020
Flere kanaler