Og lær deg den nye legg-deg-flat-dansen!

Komiker Jon Niklas Rønning er praktikant i programmet Michael Direkte. Han er som en svamp. Han suger inntrykk fra nyhetsbildet og samfunnsdebatten. Han observerer trender i tiden, han tar pulsen på både grasrota og makteliten. Ut kommer de herligste sanger.

Denne uken utfordrer han selveste «Macarena» og lanserer den nye folkedansen: «Flatleggings-samba»

Jon Niklas, som har skrevet sangen med Trond Hanssen, forklarer at sangen i all enkelhet handler om en dans som allerede går som en farsott blant norske politikere, idrettsstjerner og kjendiser.

- Jeg skal ikke påstå at det er jeg som har funnet opp denne dansen, sier Rønning ydmykt, i årevis har folk lagt seg flate. Særlig i lokale lag av Frp. Også Rune Bjerke i DnB er en av dem som er blitt skikkelig gode på denne dansen og i Idrettsforbundet danses den daglig, hevder komikeren.

- Ja, bare se på Sophie Elise, hun er snart like dyktig som John Arne Riise, synger Jon Niklas.

- Jeg tror faktisk vi kan gå så langt som å si at vi snakker om den nye folkedansen. Å legge seg paddeflat er moderne norsk dans på sitt beste, sier Rønning.

Alle kan lære!
Lær deg dansen ved hjelp av disse instruksjonsbildene.

Jon Niklas presiserer at koreografien er så enkel at ALLE kan lære den. Lær deg trinnene og syng med for full hals til denne elleville nye party-danselåten!

 

Trinn 1.
Foto: P4
Trinn 2.
Foto: P4
Trinn 3.
Foto: P4


Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Flere kanaler