TESTER: Ingar Helge Gimle prøver sitt impulskjøp for første gang.
TESTER: Ingar Helge Gimle prøver sitt impulskjøp for første gang. Foto: P4
  • 25.02.16
    2 min
  • 26.02.16
    2 min
Skuespiller Ingar Helge Gimle har hatt arbeidsuke på P4 denne uken. En av mange ting vi har snakket om i løpet av uken er at Ingar, som svært mange andre, har kjøpt en hel masse greier han egentlig ikke trenger.

I dag hadde han med seg sin Nicer Slicer Plus, som han har kjøpt med den intensjonen at han skal begynne å leve sunt. Han har imidlertid aldri prøv den! Det fikk han gjøre i dag! Vi hadde kjøpt inn massevis av frukt og grønnasker, slik at Ingar skal få muligheten til å bli kjent med dette fantastiske produktet.

Det viste seg å bli veldig gøy! Ingar testet alt fra epler og pærer, til gulrot, akurk, løk og potet. Og søtpotet. Den var steinhard, og Nicer Dicer fikk problemer. Konklusjonen var allikevel at dette TV-shop-produktet funket aldeles udmerket!

- Litt hard på søtpoteten, men ellers bra på de andre, strålte Ingar, som nå gleder seg til å starte et nytt og sunnere liv, sammen med sin venn Nicer Dicer.

Hør Ingar teste Nicer Dicer i lydfilen over:)

På spørsmål om hvorfor han ofte ender opp med å kjøpe ting han verken trenger eller bruker, sier skuespilleren:

- Det skjer etter klokka fire om natta, da shopper jeg vilt på TV-shop!

Det er ikke alltid han husker hva han har bestilt når varen skal hentes på postkontoret.

- En gang hadde jeg bestilt verdens største hjemmetreningsapparat: Chuck Norris Gym!

Etter å ha sett Chuck Norris sprette rundt på TV-skjermen og demonstrere apparatet, (kl. 04.30 om natten), med sitt hvite smil og sine stramme magemuskler, bestemte Ingar seg: Sånn vil jeg bli!

- Jeg ringte inn og sa: Jeg vil ha den!

To uker senere fikk han en hentelapp fra posthuset. Han skjønte ikke hva det kunne være, men dro ned for å sjekke. Han leverte lappen inn, og utlevert et ENORMT DROG av en pappeske, 3x4 meter, med bilde av Chuck Norris på hver side. 78 kg. veide esken, og han måtte dra den i snøslaps i 4-5 kilometer for å få den med seg hjem.

Ingar brukte hele natten på å montere. Apparatet var stort og leiligheten liten.

- Jeg måtte ha opp verandadøra i den ene enden, og så måtte jeg sette den andre enden inn i peisen. Så der satt jeg i minus 19 kuldegrader i to dager og så på dette apparatet.

Ingar ringte så til Frelsesarmeen og ba dem pent om å komme å hente den.

- Den ene av de to hyggelige karene som kom og hentet den sa: Jasså. Gimle, du gikk på den her du og!

Hør Ingar fortelle historien i lydfilen over:)

De aller fleste av oss har gjort det: Kjøpt noe vi egentlig ikke trenger. Impulskjøp, er et stikkord. Kjøpe seg glad er et annet. Hvordan er det med deg? Ligger det noen feilslåtte kjøp i skuffer og skap? Del gjerne i konnetarfeltet på Facebook.

Det føles bedre når vi er flere!

Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Flere kanaler