STOLT: Jan Thomas er stolt av sitt alterego «Fanthomas».
STOLT: Jan Thomas er stolt av sitt alterego «Fanthomas». Foto: VG / P4
– Det var rett og slett galskap. Jeg måtte ha sikkerhetsfolk og det var kaos uansett hvor vi var.

Det forteller Jan Thomas om tiden da Fanthomas var på sitt aller heteste.

Denne uken har han arbeidsuke i Michael Direkte, men hvis vi skur klokka tilbake til våren 2009, havner vi midt oppi det Jan Thomas kaller en opplevelse for livet. 

Nemlig livet som «Fanthomas».

– Jeg gikk fra å være «vanlig» kjent til å bli en rockestjerne. Det var skoleklasser og barnehager i salongen hver eneste dag, ler han.


Mest sett på VGTV
Serien om Jan Thomas alterego «Fanthomas» ble som kjent en monstersuksess, og den første episoden hadde nesten 300.000 visninger på VGTV bare den første uken. Serien er fullstappet med norske kjendiser, som alle parodieres av seriens skapere Anders Bye og Jesper Sundnes. 

I dag er Jan Thomas stolt over å ha blitt portretert som superhelten.

– Jeg husker da jeg var med på en kjendiskamp på Ekebergsletta, så sto alle i publikum og sang «Fanthomas»-sangen. Det var helt absurd og en opplevelse for livet, forteller han i Michael Direkte.

Det er ikke første gangen Jan Thomas har hatt arbeidsuke hos Michael Andreassen. Tilbake i 2008 gikk det helt galt da de to skulle bytte roller, og Michael skulle prøve botox.Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
- Viktig at Vy vinner
- Viktig at Vy vinner Mandag 09.12 2019
Flere kanaler