STOLT: Jan Thomas er stolt av sitt alterego «Fanthomas».
STOLT: Jan Thomas er stolt av sitt alterego «Fanthomas». Foto: VG / P4
– Det var rett og slett galskap. Jeg måtte ha sikkerhetsfolk og det var kaos uansett hvor vi var.

Det forteller Jan Thomas om tiden da Fanthomas var på sitt aller heteste.

Denne uken har han arbeidsuke i Michael Direkte, men hvis vi skur klokka tilbake til våren 2009, havner vi midt oppi det Jan Thomas kaller en opplevelse for livet. 

Nemlig livet som «Fanthomas».

– Jeg gikk fra å være «vanlig» kjent til å bli en rockestjerne. Det var skoleklasser og barnehager i salongen hver eneste dag, ler han.


Mest sett på VGTV
Serien om Jan Thomas alterego «Fanthomas» ble som kjent en monstersuksess, og den første episoden hadde nesten 300.000 visninger på VGTV bare den første uken. Serien er fullstappet med norske kjendiser, som alle parodieres av seriens skapere Anders Bye og Jesper Sundnes. 

I dag er Jan Thomas stolt over å ha blitt portretert som superhelten.

– Jeg husker da jeg var med på en kjendiskamp på Ekebergsletta, så sto alle i publikum og sang «Fanthomas»-sangen. Det var helt absurd og en opplevelse for livet, forteller han i Michael Direkte.

Det er ikke første gangen Jan Thomas har hatt arbeidsuke hos Michael Andreassen. Tilbake i 2008 gikk det helt galt da de to skulle bytte roller, og Michael skulle prøve botox.Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Nordmenn kjøper mer kumelk Melkeforbruket her til lands øker for første gang siden 1970-tallet. Onsdag 16.09 2020
Flere kanaler