Heine ble utrolig glad for komplimentene Jannecke raust øset over ham, da han var på besøk i dag. Han tok igjen med en sang! Video: undefined
0:00 | 5:07
Jannecke Weeden digger Heine Totland. Og vice versa!

Jannecke Weeden har arbeidsuke på P4 denne uken. I dag hadde hun invitert musiker Heine Totland til studio for å fortelle ham noe hun har tenkt på siden hun traff ham på innspillingen av TV-programmet Lip sync battle.

- Heine er uten tvil det roligste, hyggeligste, mest imøtekommende mennesket jeg har møtt noen gang! Jeg har fortalt så mange at jeg likte deg så godt, og det har vært gjengs over - ALLE har vært enige med meg. Derfor tenkte jeg at jeg skulle benytte anledningen til å fortelle det til DEG, at jeg synes du er et fantastisk skjønt menneske!

Heine ble utrolig glad for tiraden av komplimenter, og bestemte seg brått for å ta igjen og synge en sang for å hylle Jannecke.

Flaut
For Jannecke ble det en blanding av intens flauhet og intens glede å ta i mot sangen! Se den herlig videoen over!

Hvis du vil ha mer av Heine, er han å finne på Latter i Oslo helt frem til oktober, sammen med Gisle Børge Styve i forestillingen Musikk e komme for å bli.

Hør lydfilen over - der forteller Jannecke Heine hva hun synes om ham.

Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Flere kanaler