Vi tester hvem som kan 7. klassepensumet best av Erik Video: P4
De fleste av oss blir svette bare av tanken på brøker og desimaler. Når vi da har gjester som er 13 år og 31 år måtte vi bare teste – hvem husker mest fra 7. klassepensum.

Artistene Erik og Kriss har arbeidsuke hos Michael i Michael Direkte denne uken, og har fått med seg Marcus & Martinus som assistenter. Alle fire gutta skal opptre på P4 og Kreftforeningens Vinterlyd, som begynner på Jernbanetorget i Oslo førstkommende lørdag, 28 februar. Marcus & Martinus er også aktuelle med deres første plate, 'Hei', som ble sluppet denne uka.

Vinterlyd
Årets Vinterlyd-turné er det tiende året på rad P4 og Kreftforeningen inviterer med seg et knippe av landets beste artister og reiser rundt i landet for å samle inn penger til Krafttak mot kreft. Vi skal besøke mange av de største byene i Norge før vi avslutter det hele i Hafjell i påsken, men først ut er Oslo, der Jernbanetorget vil være rigget til fest.

Vinterlyd-konsertene er gratis og åpne for alle!


Flere saker

Foreslår å fjerne "enkepensjon" Regjeringen foreslår å fjerne ordningen som gir tilleggspensjon til etterlatte. Fredag 18.09 2020
Flere kanaler