Vi tester hvem som kan 7. klassepensumet best av Erik Video: P4
De fleste av oss blir svette bare av tanken på brøker og desimaler. Når vi da har gjester som er 13 år og 31 år måtte vi bare teste – hvem husker mest fra 7. klassepensum.

Artistene Erik og Kriss har arbeidsuke hos Michael i Michael Direkte denne uken, og har fått med seg Marcus & Martinus som assistenter. Alle fire gutta skal opptre på P4 og Kreftforeningens Vinterlyd, som begynner på Jernbanetorget i Oslo førstkommende lørdag, 28 februar. Marcus & Martinus er også aktuelle med deres første plate, 'Hei', som ble sluppet denne uka.

Vinterlyd
Årets Vinterlyd-turné er det tiende året på rad P4 og Kreftforeningen inviterer med seg et knippe av landets beste artister og reiser rundt i landet for å samle inn penger til Krafttak mot kreft. Vi skal besøke mange av de største byene i Norge før vi avslutter det hele i Hafjell i påsken, men først ut er Oslo, der Jernbanetorget vil være rigget til fest.

Vinterlyd-konsertene er gratis og åpne for alle!


Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
- Viktig at Vy vinner
- Viktig at Vy vinner Mandag 09.12 2019
Flere kanaler