DER DU MINST VENTER DET: Hver dag bestemmer dyr seg for å dukke opp på steder der mennesker ikke forventer det. Slikt blir det trøbbel av!
DER DU MINST VENTER DET: Hver dag bestemmer dyr seg for å dukke opp på steder der mennesker ikke forventer det. Slikt blir det trøbbel av! Foto: Scanpix

De fleste dyr er ålreite dyr! Men noen ganger, når de er på feil sted, til feil tid (i forhold til oss mennesker), kan det bli problemer (for oss mennesker).

Veps i rompa ikke som fødsel
Programleder i P4s Radiofrokost, Øystein Røe Larsen fortalte om da han satt på do og leste Donald, og ble stukket av en veps i rompa! (Au!) Øystein selv mente smerten var verre enn en fødsel. Vi fikk kjapt inn følgende sms fra en lytter:

Våkna midt på natta å bli stukket i skinken av en veps! ALDRI stått så fort opp av senga noen gang før eller etter denne hendelsen. Men så skal det også sies at jeg har opplevd en fødsel. Vepsestikket er IKKE i nærheten av den smerten en fødsel gir. Men allikevel har det stikket merket meg for livet.

Rotte i barnevogn
Marius Kopperud, programleder i vår 80-tallskanal P8 pop, fortalte om en guffen opplevelse. Han sto og så ut av vinduet sitt hjemme, og registrerte plutselig at en diger rotte klatret opp i barnevognen til naboen. Heldigvis var det ikke et barn i vognen, men ganske ekkelt uansett!

Det kan virke som mange av oss på ett eller annet tidspunkt har hatt en ubehagelig opplevelse med dyr som oppholder seg på steder VI MENNESKER helst ser at de holder seg langt unna.

Har du hatt et morsomt, skremmende eller ubehagelig møte med et dyr, insekt eller krypdyr? Fortell oss om det i kommentarfeltet på Facebook!

Vi spurte lytterne om de hadde erfaringer med dyr som har oppholdt seg på på feil sted til feil tid i deres liv, og vi fikk mange svar!

LES OGSÅ: Anette fant vepsebol i datterens vognpose

Her er noen av historiene som kom inn på sms:

Var hos en kamerat på Nesodden vi lekte med ball. Ballen havna i noe lyng den hentet jeg og løftet opp ett vepsebord . Fikk en tresifra stikk over hele kroppen mest i hodet. Ble fraktet til Moss sykehus var der i fire dager så ut som jeg hadde vannhode. Ingen veps har plaget meg siden Roger, Oslo.    

For en del år siden var jeg litt sent ute på morgen (sommer) sto opp og gjorde meg klar for å dra på jobb når jeg ser noe som flyr i stuen, vekker kona og sier at hu må hjelpe meg for det var en fugl inne, går ut i stuen og finner ut at det ikke er noen fugl men en flaggermus, får slått til den med en kost så den kom ut!

Hadde en opplevelse med et dyr på feil sted en gang for en del år siden. Jeg skulle legge meg og gikk inn på rommet mitt. Løftet opp dyna, da den lå halvt ned i gulvet. Kjente da at den var tyngre enn hva en normal dyne er, og hørte samtidig et "mjau". Sjekket inni dynetrekket, og der hadde jammen katta født fem små kattunger. Samme katt har også født i håndballbagen min, også en ubehagelig opplevelse.
    
Jeg fant en huggorm inne på soverommet på hytten. Skummelt, ble ikke overnatting den dagen!

Ble svidd av en tropisk brennmanet på hofta i Thailand i 1986. Har fremdeles arr, heldigvis var ikke kroppen vridd 90 grader, da hadde jeg vært evenukk.

Min datter 3 år satt på gulvet i kjøkken dør åpningen og lekte. Hun sier Mamma: Det er et søtt hvit dyr på kjøkkenet med lang hale som stirrer på meg?!! Hvorav jeg spør  ok.. Hvordan ser det ut og hvor er det...? Hun svarer stort langt hvitt med buskete hale..Den står rett ved siden av meg. Jeg kommer rundt hjørne med litt høy puls og der står det en røyskatt og stirrer på oss. 3 åringen var like rolig mens mor ble litt stresset. Lukket opp døra og røyskatten gikk ut:)

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler