Gjetter du hvilken norsk kjendis dette er, og skriver riktig navn i kommentarfeltet på Facebook, er du med i trekningen av Google Nest Hub (Smarthøyttaler med skjerm)
Gjetter du hvilken norsk kjendis dette er, og skriver riktig navn i kommentarfeltet på Facebook, er du med i trekningen av Google Nest Hub (Smarthøyttaler med skjerm) Foto: Privat
Her skal du få noen hint:

Hun ble født på Lørenskog i 1984. Hun har sunget det meste av livet sitt, og stått på scenen både i inn- og utland.

Hun er i disse dager ute med sitt første album på norsk! "Mellom disse 4 vegger" har fått veldig god mottakelse av kritikerne. 

I november står hun på scenen i tre norske byer: Rockefeller/Oslo 21/11, Festiviteten/Hamar 22/11 og Stasjonen/Tønsberg 23/11.

Hun har hatt arbeidsuke hos Michael denne uken, og søndag dukker hun opp som gjest i Michael på Søndag kl. 13-16.


Gjetter du hvem det er? Skriv navnet hennes i kommentarfeltet på Facebook. Da er du med i trekningen av en Google Nest Hub smarthøttaler med skjerm.

Forstatt usikker på hvem det er? Stokker du om bokstavene i navnet hennes blir det: Monna Virra.

Vinneren trekkes og kontaktes mandag 28. oktober. I tillegg til å høre på P4 Radio, kan du gjøre masse moro med denne smarthøttaleren!

Google Nest Hub gir deg stemmestyrt hjelp med svarene du kan se. Med innebygd Google-assistent kan du alltid se de beste og nyeste bildene dine fra Google Foto, og du kan også styre alle smartenhetene dine hjemme fra skjermen. Bruk stemmen til å starte YouTube-videoer og spill sanger fra Spotify eller YouTube Music, og få informasjon om avtalene dine, hvordan kalenderen din ser ut og Google-svar – alt rett på nettbrettet.
Google Hub Nest
Foto: Google


Flere saker

Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere nordmenn ber om hjelp til julefeiringa Stadig flere nordmenn ber om hjelp til julefeiringa. Fredag 13.12 2019
Flere kanaler