Gjetter du hvilken norsk kjendis dette er, og skriver riktig navn i kommentarfeltet på Facebook, er du med i trekningen av Google Nest Hub (Smarthøyttaler med skjerm)
Gjetter du hvilken norsk kjendis dette er, og skriver riktig navn i kommentarfeltet på Facebook, er du med i trekningen av Google Nest Hub (Smarthøyttaler med skjerm) Foto: Privat
Her skal du få noen hint:

Hun ble født på Lørenskog i 1984. Hun har sunget det meste av livet sitt, og stått på scenen både i inn- og utland.

Hun er i disse dager ute med sitt første album på norsk! "Mellom disse 4 vegger" har fått veldig god mottakelse av kritikerne. 

I november står hun på scenen i tre norske byer: Rockefeller/Oslo 21/11, Festiviteten/Hamar 22/11 og Stasjonen/Tønsberg 23/11.

Hun har hatt arbeidsuke hos Michael denne uken, og søndag dukker hun opp som gjest i Michael på Søndag kl. 13-16.


Gjetter du hvem det er? Skriv navnet hennes i kommentarfeltet på Facebook. Da er du med i trekningen av en Google Nest Hub smarthøttaler med skjerm.

Forstatt usikker på hvem det er? Stokker du om bokstavene i navnet hennes blir det: Monna Virra.

Vinneren trekkes og kontaktes mandag 28. oktober. I tillegg til å høre på P4 Radio, kan du gjøre masse moro med denne smarthøttaleren!

Google Nest Hub gir deg stemmestyrt hjelp med svarene du kan se. Med innebygd Google-assistent kan du alltid se de beste og nyeste bildene dine fra Google Foto, og du kan også styre alle smartenhetene dine hjemme fra skjermen. Bruk stemmen til å starte YouTube-videoer og spill sanger fra Spotify eller YouTube Music, og få informasjon om avtalene dine, hvordan kalenderen din ser ut og Google-svar – alt rett på nettbrettet.
Google Hub Nest
Foto: Google


Flere kanaler