Hør Jon Niklas Rønnings musikalske advarsel til voksne som ser på «SKAM» Video: P4

Samtidig som siste episode av «Skam» slippes fredag denne uken, har P4s egen komiker Jon Niklas Rønning laget en rykende fersk støttesang til ungdom som ønsker at voksne ikke skal se på «Skam».

Ligg unna «Skam»
- Jeg mener at ungdommen bør få ha «Skam» i fred. I sangen belyser jeg hvorfor foreldre bør holde seg unna og bekrefter grundig hvorfor jeg ikke har valgt å se på serien ett eneste minutt, sier Rønning.

Sangen er skrevet i samarbeid med komikerkollega Cecilie Steinmann Neess – og i teksten belyser de hvor lite Jon Niklas faktisk har fulgt med på serien.

«Nei, jeg er ikke opptatt av sånn ungdomstematikk
Så da William ikke svarte Noora fikk jeg ikke panikk»


SE OGSÅ: Jon Niklas' elleville allergivise

Utenfor målgruppen
Rønning bekrefter at han er totalt uinteressert i hva som skjer videre i «Skam», og begrunner det med at han er 36 år og langt utenfor målgruppen.

- Jeg er defintivt ikke kjempeopptatt av hvem som blir hovedperson i sesong tre.  Jeg ligger heller ikke søvnløs og lurer på hva som skjer med William etter at han knuste en flaske i hodet på en av gutta fra Jacuzzi-bussen. I natt var jeg søvnløs av helt andre grunner... tror jeg, sier han.

«Jeg følger ikke med, jeg har jo tross alt verdighet
Som Sana vil jeg gjerne fremstå med integritet»

SE OGSÅ: Den ærlige 17. mai-sangen

Ungdommens serie
I denne ferske støttesangen understreker Jon Niklas at han ikke en gang har settet halvt minutt på «Skam».

- Nei, dette er ungdommens serie. Kunne ikke falt meg inn å bli hektet. For ordens skyld, når kommer sesong tre? Bare greit å vite... spør han.

Flere kanaler