GÅR FEM PÅ: Petter Pilgaard ringer Farmen-vennen Lothepus.
GÅR FEM PÅ: Petter Pilgaard ringer Farmen-vennen Lothepus. Foto: TV2
0:00 | 3:31
Du ser dem sammen på Farmen Kjendis på TV2 i disse dager. To utrolig ulike karer – den røffe, hardbarka Leif Einar Lothe, «Lothepus», og den velpolerte, forfengelige bygutten Petter Pilgaard. Det morsomme er at de to virkelig har funnet tonen inne på gården, og har blitt gode venner!

– Lothe er en kjernekar, jeg virkelig digger ham, sier Petter Pilgaard til P4.

Petter hadde arbeidsuke i Michael Direkte på P4 i forrige uke, og ett av oppdragene han fikk var å lage en luretelefon – å ringe noen og få dem til å gå «Fem På». Petter valgte å ringe Lothepus, og resultatet ble morsomt!

LES OGSÅ: Tooji gikk Fem På da Sandra Lyng ringte - Jeg tror jeg pisset litt på meg akkurat nå!

– Jeg har sagt at du gjør det som veldedighet!
Petter ringer og spør Lothe om han har hørt om Marcus og Martinus, noe Lothe bekrefter at han har. Petter forklarer videre at han har gått på en smell og lovet de kjente tvillingene at Lothe har sagt ja til å lage et skikkelig pyro-show på konserten (de skal holde for 60 000 fans i juli). 
Men det er ikke alt Petter har lovt bort, han har også fortalt at Lothe stiller som oppvarmingsband og er villig til å gjøre det hele gratis.

Hvordan Lothe reagerer kan du høre i lydfilen øverst i saken.


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler