Gjetter du hvem denne karen med den fine sykkelen er? Skriv ditt svar i kommentarfeltet på Facebook og vær med i trekningen om en PURE Higway 400 DAB-radio.
Gjetter du hvem denne karen med den fine sykkelen er? Skriv ditt svar i kommentarfeltet på Facebook og vær med i trekningen om en PURE Higway 400 DAB-radio. Foto: Privat
På bildet ser du en fornøyd liten kar med noe som ser ut som en flunkende ny sykkel. I dag har denne gutten rukket å bli 52 år gammel og han var tidlig interessert i politikk, han var blant annet Stortingsrepresentant fra 1993-2013. 

I dag er han Norges kommunal-og moderniseringsminister og var leder for ungdomspartiet han representerer fra 1990-1994. 

LES OGSÅ: Dette sjarmtrollet har hatt flere minister-stillinger, ser du hvem det er?

Han er gift med en programleder for TV 2 og de har to døtre sammen. Han ble tildelt Dysleksiprisen av Telemark fylkeslag fra Dysleksiforbundet i 1997. 

Typisk noe du kan høre denne politikeren uttale:

«Jeg har alltid hatt et bein godt plantet i det lokale miljøet, som for eksempel styreleder for Henie Onstad Kunstsenter, styremedlem i Stabæk IF og med egne barn i Bærum Barneteater. Og i kampen for kulturhuset". 

Gjetter du hvem det er? Han har "arbeidsdag" på P4 i dag, fredag. 8 september fra kl. 13.00.

Et siste hint: Stokker du om bokstavene i navnet hans blir det «A-nasjon renter».


Hvem er det? Skriv navnet på rett politiker i kommentarfeltet på Facebook. 

Vi trekker ut en med riktig svar - som får en PURE Higway 400 DAB-radio. Vinner trekkes og kontaktes via Facebook onsdag 13. september.


Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere kanaler