MEST SEXY: Programleder for «Michael Direkte», Michael Andreassen, er Norges mest sexy mann 2015!
MEST SEXY: Programleder for «Michael Direkte», Michael Andreassen, er Norges mest sexy mann 2015! Foto: Per Heimly
Godbiten fra Drammen gikk, noe sensasjonelt vil noen kanskje si, til topps i nettsiden Side2s kåring av Norges mest sexy mann 2015.

Senasjonelt fordi slike lister normalt sett er forbeholdt musikere, TV-folk og idrettstjerner, ikke radiokjendiser fra Drammen.

Selv sier hovedpersonen at han er veldig stolt, og gir P4s lyttere en stor, stor takk,

– Jeg er selvfølgelig veldig, veldig glad, ikke minst fordi lytterne tok bønnen min på alvor og stemte meg frem. Så tusen, tusen takk, sier Mikke.


Suveren vinner
Blant de nominerte til den passe uhøytidelige kåringen, finner vi flere svært profilerte kjendiser, som ofte figurerer på slike lister. Odd-Magnus Williamson, Aksel Hennie og Thomas «Finger'n» Gullestad er noen av de nominerte. Men ingen kunne måle seg med gromgutten «Mikke», som med 18% av stemmene var ganske suveren.

Vinneren selv er litt usikker på hvordan han nå skal forholde seg til sin nye tittel,

– Jeg har prøvd å ringe andre som vinner slike ting, Torbjørn Harr og Aksel Hennie for eksempel, for å spørre hvordan de takler det, men de svarer ikke når jeg ringer, ler «Mikke».

Han tror likevel livet blir bedre med den nye tittelen,

– Jeg forventer såpass av en slik kåring, så såklart tror jeg livet blir bedre, ingen tvil. Men akkurat hvordan, det aner jeg ikke, sier programlederen med glimt i øyet, før han raskt skyter inn, 

– Jeg kan aldri tenke meg at jeg får forsvart den til neste år, for da er sikkert Aksel Lund Svindal med. Da er det game over for alle andre, avslutter «Mikke».

Men enn så lenge kan han smykke seg med tittelen Norges mest sexy mann 2015
Flere kanaler