Sandra Lyng har arbeidsuke i Michael Direkte denne uken. I dag laget Sandra mat til oss på Christer Berens' lille studio-kjøkken. Hun serverte NYDELIGE og lekre, amerikanske pannekaker.



Sandras favorittoppskrift får du under. Oppskriften er helt fri for gluten og laktose. Sandra har som så mange andre intoleranse.

Når det er sagt er faktisk gultenfrie pannekaker godt for ALLE! Du trenger ikke ha intoleranse for at kroppen din kan ha godt av en dose av disse!

LES MER: Sandra: - Å leve med glutenallergi suger!

Dette trenger du til

Glutenfri Bokhvete pannekakemix

Mandelmelk

Bær

Cottage Cheese

3 egg

Margarin eller olje til steking

3 bananer

Evt. Agarve-sirup eller annen sirup

Evt. melis til pynt



Slik gjør du det:


Hell mixposen i en bolle og bland med 240 ml kaldt vann og 90 ml mandelmelk.

Knekk 3 egg i bollen og pisk godt.

Hell en god øse i en liten stekepanne (hvis du har stor stekepanne så hell røra i midten og bare la den sige ut, ikke vipp panna rundt slik man gjør med normale pannekaker).

Når røra fortsatt er våt legger du oppskårte bananbiter i slik bildet under viser. 

Snu pannekaka når du ser den "bobler" litt (når det kommer litt luft igjennom).

Etter ca. ett minutt på den andre siden er pannakaka ferdig!

Server med cottage cheese, bær og agave sirup.

NAM NAM NAM!!!





Flere kanaler