0:00 | 2:23
Vanlig scenario: Det er morgen, du skal på jobben og har litt dårlig tid. Men hvor er de forba....a nøklene? Og hvor vottene til junior? Eller du lager mat, men hvor er stekespaden eller ostehøvelen eller saltet og ikke minst hvor er den viktige ingrediensen du var sikker på du kjøpte på butikken? Og da blir spørsmålet: hvor mye tid kaster du bort hver dag på all denne unødvendige letingen?

Små kjønnsforskjeller
I dagens uformelle sms-undersøkelse i Midt i Trafikken spurte vi lytterne hvor mye tid de anslår de bruker hver eneste dag på å lete etter ting. Og selv om antallet minutter ikke var så veldig ulikt mellom menn og kvinner, er det realtivt stor prosentvis forskjell. Menn leter etter ting i 15 minutter hver dag, mens kvinner bruker omtrent 11 minutter på denne ekstremt frustrerende øvelsen.

Mer om leting under dette rotet.
Vanskelig å finne bilnøklene her. 

Hva er 15 minutter om dagen?
Men om man så bruker 15 minutter om dagen på leting, hvor mye blir det i løpet av et liv? 15 minutter hver dag blir drøyt 91 timer i løpet av et år. Hvis du lever til du er 80 år gammel, blir det 7280 timer i løper av et liv. Noe som girr totalt drøyt 300 døgn med leting. Kanskje greit aå holde det ryddig. Eller kanskje kan folk slutte å gjemme ting hele tiden!