SHOPPING: Pia og Therese vant dagstur til London på P4
SHOPPING: Pia og Therese vant dagstur til London på P4
  • 20.05.15
    2 min
  • 20.05.15
    2 min
  • 20.05.15
    2 min
Tolv timer etter at de meldte seg på konkurransen sto Pia og venninnen Therese på Pickadelly Circus i hjertet av London.

- Det er helt fantastisk! Strålende vær, yrende folkeliv og masse shopping, smiler Pia.  

10 000 kr og shopping i London
Det var det vi ga bort i "Hverdag med en vri" mandag kveld. Hva er vel bedre enn å bytte ut shoppingturen på det lokale kjøpesenteret med en drømmedag i Oxfordstreet. Blant mange hundre påmeldinger, ble Pia Svärd Roverudseter fra Sofiemyr trukket ut.

- Jeg ble helt satt ut da Kjetil ringte og sa at det var jeg som var trukket ut, forteller Pia. Det var ingen tvil om hvem hun ville ha med seg på drømmedagen i London, bestevenninnen Therese var klar til å reise på kort varsel.

- Først sa jeg at jeg var litt sliten og sånn, men så sa Pia at vi kunne dra til London og da sa jeg ja med en gang, forteller Therese. Hun var klar til å reise på flekken og bare noen timer senere møtte de P4s Kjetil Hugin på Gardermoen.


London
SHOPPING: Pia og Therese vant dagstur til London på P4


Betaler og bærer poser
P4s Kjetil Hugin var med jentene til storbyen, hans jobb var å bære handleposer og betale for varene. Jentene fikk 10 000 kr og handle for og forsikret at det ikke ville bli noe problem å bruke opp de pengene.

- Det skal gå veldig fint, jeg skal blant annet innom Mango og GAP så det blir no problem, ler Pia.

Jentene trengte med andre ord ikke å bekymre seg for budsjettet, da var det verre med mobilbatteriet.

- Jeg har tatt så mange selfies at telefonen nesten er tom for batteri. Nå må jeg passe på å spare litt til resten av turen, sier Therese.

Hva drømmer du om?
"Hverdag med en vri" på P4 skal gjøre hverdagen morsommere for P4s lyttere. Har du en drøm for deg selv eller noen du kjenner? Send en mail til vri@p4.no og skriv inn noe fra din hverdag som vi kunne gjort bedre.

LES OGSÅ: Fikk oppfylt heisekrandrømmen

Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler