00:00 | 02:54
Julebordsesongen er godt i gang, og mange er nervøse for hva partneren skal finne på. Og med god grunn, denne undersøkelsen viser at nesten 40% kommer til å ha en eller annen seksuell forbindelse på jobbens julefest. Mange kommer også til drikke seg alt for fulle. Men hvem er verst?

Datanerdene på topp
Den samme undersøkelsen viser at IT-avdelingen er de som kjører hardest på fest, etterfulgt av jurister, med HR på tredjeplass. Ellers på lista er også media, helsevesenet oh skoleverket inne på topp 10. Undersøkelsen forteller også at, i hvert fall i Storbritannia, er parkeringsplassen stedet der man får utløp for sine julebordlyster.
 
Finn ut hvor redde vi nordmenn er for utroskap under bildet.
Julebord

Foreløpig ser det greit ut - men hva skjer etter at bildet er tatt?

De fleste er trygge

I dagens uformelle sms-undersøkelse i Midt i Trafikken spurte vi om lytterne føler seg 100% trygge når de sender partneren sin på julebord. Og vi er relativt trygge på kjære  - 79% sender sin bedre halvdel på julebord uten et fnugg av bekymring for at han eller hun skal være utro i løpet av kvelden. 21% sier de er nervøse for hva partneren kan finne på i løpet av kvelden.

Noen sms-er fra lytterne.
Men det er ikke gitt at alle er bekymringsløse av de rette grunnene. Her er et utvalg av dagens reaksjoner på spørsmål om folk er trygge på at det ikke blir utroskap:
 - ja, ingen andre som vil ha henne?
 - JA. Kona har bare kvinnelige kollegaer!
 - ja for hun hater de på jobben.
 - Mulig jeg er dum som ett brød, men JA.
Og til slutt en realitetsorientering:
- Nei! De som sier noe annet er fullstendig idioter.


Flere saker

- Kan bli krise i eldreomsorgen - Det er en potensiell krise for eldreomsorgen at to av tre helsefagarbeidere jobber deltid. Onsdag 17.07 2019
Flere kanaler