Thomas betalte 139.000 kr for en pils som bare kostet 139 kr. Video: undefined
Se video over!

En av ukens saker kommer fra Nettavisen, som skrev om Thomas Indahl som betalte 139.000 kr for en pils og en drink på byen, selv om prisen egentlig var på 139 kr.

-Thomas hadde nylig kommet på land, etter å ha vært på havet i lengre tid. Han hadde ikke tatt forskudd på lotten, dermed var det en pen sum på kontoen hans, da han skulle ut på byen, forteller Antonsen.

Mot slutten av kvelden bestilte han en pils og en drink. Prisen var på 139 kr. Det var like før de stengte, og han klarte å trykke feil på kortterminalen, så han ble trukket for 139.000 kr istedenfor!

Artikkelen fortsetter under bildet
DYR PILS:
Det ble en dyr tur på byen for Thomas. Foto: Faksimile


-Episoden fant sted i juli 2010, og har blitt en slags legende i vennegjengen, men nå har Thomas altså fått en kvittering på at det stemmer, forteller Antonsen til stor fornøyelse for Golden.

LES OGSÅ: Misjonen med «hasjfilter»

Når Golden spør om Thomas fikk pengene sine tilbake, kan ikke Antonsen gjøre annet en å anta at han gjorde det. Og de konkluderer begge med at Thomas endelig kan bevise for vennene sine at det faktisk skjedde.

Misjonens lengstlevende spalte heter "Misjonens lokale nyheter" og her serverer Atle Antonsen og Johan Golden deg det morsomste fra lokalavisene rundt om i landet. 

Se denne og flere lokale nyheter i videoen over!

Flere kanaler