ALDRI: Hvor skulle du aldri flytte? (bildet er en illustrasjon, vi har ingen grunn til å tro at noen ikke vil flytte til Stavanger).
ALDRI: Hvor skulle du aldri flytte? (bildet er en illustrasjon, vi har ingen grunn til å tro at noen ikke vil flytte til Stavanger). Foto: Shutterstock
0:00 | 1:29
Det ble nylig kjent at Daniel Craig skal ha rollen som James Bond for femte gang, selv om han flere ganger har uttalt i media at han «aldri» skulle tilbake til James Bond igjen.

LES OGSÅ: Daniel Craig tilbake som James Bond

Det er lov å ombestemme seg
Har du noen gang ombestemt deg og gjort noe du «aldri» skulle gjøre? Du er ikke alene og det er lov å ombestemme seg. Hvem vet, noen ganger kan jo valget du tar føre til noe riktig koselig.

Kanskje skulle du aldri forelske deg eller gifte deg? Eller har du kanskje sagt at du aldri skulle feste igjen, men så dratt på fest igjen helga etter?

Dette var onsdagens tema i P4 Direkte der vi blant annet pratet med folk på gata og fikk inn mange SMS fra lyttere som hadde ombestemt seg.

Saken fortsetter under bildet.
kiss
Skulle du kanskje aldri bli forelsket? Foto: Shutterstock


– Skal aldri kjøre bil i Oslo
Her er noen av svarene vi fikk inn fra våre lyttere på SMS.

«Jeg har alltid sagt at jeg aldri skal kjøre bil i Oslo sentrum. Men nå skal det skje igjen. Hilsen Dennis.»

«Jeg sa i 1987 følgende setning til min venninne: Her skal jeg ALDRI bo. Har bodd her nå i snart 30 år. Hilsen Wenche Lisbeth som bor i Svarstad.»

«Sa jeg aldri skulle blande meg inn i politikk men nå, 2 år senere sitter jeg i styret i Unge Høyre.»

«Jeg sa jeg aldri skulle gifte meg i hvit brudekjole. Men så det ble det en nydelig hvit brudekjole likevel! Mvh Silje.»

«Jeg sa jeg aldri skulle på Facebook. Da jeg passerte 50 begynte jeg og er veldig aktiv. Kjetil.»

Flere kanaler