KAOS: Velkommen inn!
KAOS: Velkommen inn! Foto: Privat
Vi vil se gangen din! Men bare hvis den er rotete!

Gangen er det første rommet vi kommer inn i når vi går inn i leilighet eller hus. Og det er det siste rommet vi forlater når vi går. Det er veldig vanlig at det herjer et vilt kaos i gangen! Sko, jakker, bager, vesker, hansker og skjerf lever sitt eget liv.

Er det fordi vi ikke har nok knagger? Mangler det hyller, skuffer og kurver? Eller er det det at vi har så sykt mange par sko og jakker? Eller er det fordi vi lar skoene stå der vi tråkker dem av oss, slenger veska i en krok, og lar jakka sige ned på gulvet...

Vi vil gjerne se et bilde av gangen DIN! Tør du vise den? Del et bilde i kommentarfeltet på Facebook!

Arbeidsukegjest denne uken er Synnøve Skarbø. Den kjente TV-programlederen har skrevet bok om rydding! «Synnøves system» gir deg masse gode råd om hvordan du kan få orden i huset ditt, en gang for alle!

Synnøve vi ta en titt på bildene som deles på Facebook, komme med gode råd og dele ut bok til en trengende lytter tirsdag! Vi er på lufta kl. 13-15.

Synnøves system
SYNNØVES SYSTEM: «Dette er den personlige historien om en arbeidsledig 40 år gammel nybakt mor med fødselsdepresjon, som i jakten på å finne tilbake til sin egen lykke begynner å rydde. Og som i sitt forsøk på å finne det perfekte systemet, innser at rydding handler om noe mer enn hvordan vi har det rundt oss. Det handler om hvordan vi har det inni oss. Dette er en bok om å rydde plass til de tingene som virkelig betyr noe» Foto: Synnøve Skarbø

Flere kanaler