GALE SVAR: Åpne bruskork, slurpe med sugerør, helle væske i kopp og krølle papier blant forslagene som har vært gjettet. Alle er feil!
GALE SVAR: Åpne bruskork, slurpe med sugerør, helle væske i kopp og krølle papier blant forslagene som har vært gjettet. Alle er feil! Foto: Shutterstock

Vi er i gang med en ny runde med konkurransen Lyden av Norge på P4. Vedkommende som først gjetter riktig på lufta blir mange tusen skattefrie kroner rikere!

Konkurransen hører du på P4 fire ganger om dagen. Kl. 07:15, 09:15, 13:15 og kl. 16:15. I helgene hører du Lyden av Norge kl. 09:15 og 16:15.

Slik melder du deg på
Send SMS 'Lyden' til 1904. Da er du med i trekningen om å delta i neste konkurranse.

Ønsker du å være påmeldt kontinuerlig? Da sender du SMS 'varsle lan' til 1904. Da er du automatisk påmeldt i alle konkurranser.

Hvis du vil høre lyden så mange ganger du vil, kan du laste den ned til mobilen din. Da sender du kodeord 'Lytte' til 1904. Du mottar da en lydfil til din mobil. Det koster kr. 15,- å laste ned lyden.

Lydløs lyd
Forrige runde med Lyden av Norge varte frem til juni. Da avslørte Hege at lyden var "lydløse tangenter", altså lyden av å spille på et keyboard/orgel eller et el. piano som er skrudd av. 

Hør hvordan det låt da Hege svarte riktig og vant 200.000 kroner HER.


Lydgåte
Lyden fungerer som en ørliten lyd-gåte for hjernen din: Du har trolig hørt akkurat denne lyden før, men HVA var det du hørte?

Alle forslag som gjettes som ikke er riktige registreres på p4.no. Hvis du vil se hvilke forslag som er gjettet, og dermed er feil, klikker du HER.

Premien på oppstartsdagen er alltid kr. 50.000,- for riktig svar. Premiesummen øker med kr. 10.000,- hver ukedag til vi når kr. 200.000,-. Konkurransen fortsetter med kr. 200.000,- i premiepotten helt til noen klarer å gjette riktig!

Ønsker du å melde deg av sms-tjenesten?
For å stoppe tjenesten send STOPP LAN til 1904. (Det koster 1 kr per melding. 4 meldinger per dag - 2 lørdag, søndag og helligdager). Du kan melde deg på så mange ganger du ønsker. Trekningen er automatisk, så mange påmeldinger vil øke sjansen til å få delta på lufta. Vinnere i Lyden av Norge må vente ett år før de kan delta igjen.

Flere saker

Kulderekord i Lom Mens juni ble en måned preget av varmerekorder, har juli startet med kulderekord. Lørdag 04.07 2020
Flere kanaler