OVERRASKET: CNNs reporter spør om Clooneys kommentar på at vennene skal skilles. Han reagerer med vantro og tristhet.
OVERRASKET: CNNs reporter spør om Clooneys kommentar på at vennene skal skilles. Han reagerer med vantro og tristhet. Foto: Youtube screenshot/CNN
I går ble det kjent at Angelina Jolie og Brad Pitt skilles. Det skal være Angelina som har bedt om skilsmisse.

Ryktene svirrer nå intenst om årsakene til bruddet. Uenighet om barneoppdragelse, påstander om rusmisbruk og påstander om utroskap er noen mulige årsaker som dras frem. 


Skilsmissen har vært hovedoppslag i verdenspressen det siste døgnet, men en av de som ikke hadde fått med seg nyheten, var parerts nære venn George Clooney.

Se video av en overrasket Clooney her! Artikkelen fortsetter under videoen.


Privatdetektiv
Det blir hevdet at Angelina har benyttet en privatdetektiv som har spanet på ektemannen. Hun skal ha gjort dette for å sjekke ut rykter om at Brad og den franske skuespilleren Marion Cotillard har hatt noe på gang. De to har nylig spilt inn filmen «Allaied» sammen.

Superparet har seks barn sammen, i alderen 8-15. Det spekulerers nå i hytt og pine om hvem som skal ha foreldreretten til barna.

I følge nettstedet TMZ, skal Brad ha et ønske om delt omsorg for barna.

Angelina har via sin advokat bedt om at privatlivets fred respekteres i denne vanskelige tiden. Til tross for det er parets nåværende oppholdssteder beleiret av fotografer og pågående journalister.

Ryktene sier også at Angelina trolig vil forlate USA midlertidig, for å få ro. Paret har flere eiendommer i ulike land.

LES OGSÅ: Her er Brad Pitts første ord etter skilsmissen

Strategisk tidspunkt
Skilsmissepapirene skal vise at sparasjonen er tatt ut 15. september, men nyheten ble altså sluppet i går, fem dager etter.
Mange mener at det ikke var tilfeldig. Nyheten ble sluppet på en tirsdag morgen - på det tidspunktet har de fleste uke-sladreblader i USA gått i trykken.

At nyheten kom etter Emmy-utdelingen (som fant sted 18. september), skal heller ikke være tilfeldig. På Emmy-utdelingen var den røde løperen full av kjendis-venner og bekjente av paret, som ville blitt pepret med spørsmål om bruddet. Blant annet var Angelina Jolies far Jon Voight nominert til Emmy, og til stede på uttdelingen.

Vennen visste ikke
Skuespiller George Clooney er en god venn av paret. Han hadde imidlertid ikke fått med seg nyheten da han ble bedt om en kommentar av CNNs journalist. Se klippet i videoen over.


Flere kanaler