TIDENES BESTE: Ingemar Stenmark blir fortsatt hyllet som en av tidenes beste alpinister.
TIDENES BESTE: Ingemar Stenmark blir fortsatt hyllet som en av tidenes beste alpinister. Foto: Ap
Han har klart å holde det hemmelig i en og en halv måned, men nå skriver Hänt i dag at Stenmark og hans samboer Tarja Olli har gitt hverandre sitt ja.

Stenmark, som fyller 60 år 18. mars hadde invitert 70 venner på det de trodde var et bursdagsselskap på et slott utenfor Stockholm 16. januar. Det gjestene ikke visste var at de egentlig var invitert i bryllup.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Ingemar Stenmark
FORTSATT SPREK: I fjor vant Ingemar Stenmark den svenske utgaven av Skal vi danse, sammen med Cecilia Ehrling. Foto: NTB scanpix

Da alle gjestene hadde ankommet slottet trakk vertene seg diskret tilbake. Før middagen ble gjestene bedt om å stille seg opp langs veggene i den store salen. Da døren til rommet ble åpnet kom brudeparet inn, Ingemar i smoking og Tarja i en hvit brudekjole. Bak gikk parets åtte år gamle datter. DA skjønte alle at dette var et bryllup, skriver den svenske avisen.

Stenmark skilte seg fra sitt første ekteskap i 1987. Han er en av tidenes største alpinister med 2 OL-gull og 85 WC-seire.

Flere saker

Naive foreldre kan gi mer ungdomsfyll - Ungdom vil drikke mer ansvarlig hvis de ikke får smake alkohol hjemme før de fyller 18 år. Lørdag 14.09 2019
Flere kanaler