JENTENE ER GALE!: Isac Elliot har fans over hele Norge.
JENTENE ER GALE!: Isac Elliot har fans over hele Norge. Foto: Daniel Hansen Heredero / Eventpartner
Konsertturnéen Vinterlyd er et samarbeid mellom P4 og Kreftforeningen. Målet med turnéen er å skape oppmerksomhet om innsamlingsaksjonen Krafttak mot Kreft.

Vi har med oss en fantastisk lineup av artister; Kurt Nilsen, ATLE, Sandra Lyng, Tungevaag & Raaban, Jesper Jenset, Jan Eggum, Trang Fødsel og Isac Elliot står alle på scenen i løpet av turnéen. 


Isac elsker fansen
Isac uttalte før årets Vinterlyd at han gleder seg enormt til å se sine norske fans igjen. 

– Det blir helt fantastisk å spille på Vinterlyd igjen. Det er noe av det morsomste jeg har gjort, sier Isac Elliot.

Dette er andre gang finnen er med på Vinterlyd.

– Det er en liten stund siden jeg var i Norge og reiste rundt, men nå skal jeg Norge rundt og hilse på dere. Jeg er skikkelig «hyped»! Håper vi sees! Sammen skal vi gjøre et skikkelig krafttak mot kreft, sier Elliot.


Fansen elsker Isac
Det er ingen tvil om at den norske fansen var glade for å få se idolet igjen. 

– Han er definitivt det stor trekkplasteret når det gjelder ungjenter, sier Michael Andreassen. 

P4-programlederen Michael Andreassen er med på Vinterlyd som konferansier på scenen under konserten. Han følger artister og fans på nært hold under hele turnéen. Videosnutten i bunnen av saken er filmet av Michael og delt på Insagram.

– I hver by vi kommer til står det til en hver tid en gjeng med forventningsfulle jenter utenfor hotellet der Isac bor. De er blodfans. Sikkerhetsvakter passer på at de ikke slipper inn på hotellet, men jentene har alltid et håp om å få et glimt av idolet sitt, og de drømmer selvsagt om å få komme nær ham. I dette tilfellet ga Isac beskjed til sikkerhetsvaktene om at det var greit for ham at gjengen kunne få komme inn og hilse på...

Se og HØR jentene i denne videosnutten :)

Koselig på hotellet i Stavanger:) #vinterlyd @kreftforeningen @p4radio

A post shared by Michael Andreassen (@mikkep4) onFlere kanaler