Mange er vant til bråk og larm på bussen etter jobb. I Gøteborg har passasjerene opplevd lavere støynivå etter at ElecricCity, et samarbeid mellom industri, kommune og region, åpnet en ny rute i sommer. Den går med tre elektriske og syv hybridbusser. Bussene er så stillegående at det går an å spille inn musikkvideoer i dem!

Surprise konsert
Passasjerene ante fred og ingen fare da de gikk ombord i bussen tidligere denne måneden. Det de fikk var enda bedre enn som så. En av sveriges hotteste artister, Seinabo Sey, satt på bussen og begynte plutselig å synge fjorårets store sommerhit 'Younger'. Ikke med Kygo denne gangen, men a capella sammen med venner av seg fra Tensta Gospel Choir. - "Jeg har lenge ønsket å synge med vennene mine fra koret, så det var fantastisk at vi fikk det til. Det var en spesiell dag. Passasjerene ante ingen ting, og jeg var litt nervøs for hvordan de skulle reagere," sier hun.

Se den fine fremføringen her:Promoteringskampanje
Silent Buss Sessions er en del av en kampanje for å promotere ElectriCity, og for å demonstrere hvor stillegående de nye elektriske bussene er. Det virker som at passasjerene satt pris på stuntet - "Skal vi reise lengre", spør en av dem etter at sangen og applausen er over.

Seinabo Sey
Svensk-gambisk låtskriver og sanger fra Stockholm. Hun flyttet til Halmstad da hun var åtte og og gikk på skole for spesielt musikalske barn. Nå har hun blitt streamet over 100 millioner ganger på Spotify. Hun har også gjestet blant andre Conan O'Brien, og mottat flere priser:

2014 - Årets gjennombrudd - Musikkforläggernas pris
2015 - Beste nykommer - Svenske grammies
2015 - Årets Soul/R&B-artist - Kingsizegalan

LES OGSÅ: Savner du denne? Nå kommer den i elektrisk utgave
Flere kanaler