P4s Jan Normann har hatt innbrudd på hytta. At tyvene har forsynt seg med motorsager, gressklippere og verktøy fra boden er nesten forståelig, men espalieret og to små tuja-planter kunne vel fått stå igjen?

Det viser seg at Jan er i godt selskap. Her er et utdrag av lytteres overraskende tyverier:

Senga til svogeren min ble stjålet. Den var selvbygd og tilpasset rommet!

Etter en hyttetur måtte vi ha med beholderen til doen hjem. Damene nektet å ha den i bilen så vi fant en tom støvsugereske. Den surret vi fast på taket på bilen. Da vi kom ut etter å ha spist middag på et kjøpesenter på vei hjem var den borte.

Hadde innbrudd på hytta. Tyven tok to sett sengetøy, en jakke og et munnstykke til munn-til-munn-metoden.

Den 10. april for 20 år siden døde faren min, og vi satte selvfølgelig lykt og krans på grava til jul. En uke etterpå ble lykt og krans stjålet, men sporene i nysnøen førte oss til en grav lenger opp. Der sto begge deler pent dandert.

Hadde innbrudd i arbeidsbilen hvor de tok med seg en stor pakke med batteridrevet verktøy. Men laderen lå igjen...

Etter et bleieskift med MYE kalorier ble herligheta lagt i en Remapose, knyttet godt igjen og lagt utenfor inngangsdøra. Vi var ferdigpakka for hjemreise og bar ut i bilen. Vips, så var godsakene vekk!

Hotellrommet vårt ble stjålet i syden. Kom hjem om kvelden og i senga låg det ett nakent par.

Ein gang braut tjuvar seg inn i bilen til typen min, stjal radio og alle cd platene (til og med slike han sjølv hadde brent), men Mods lå demonstrativt igjen på setet..... Haha!

Har du vært utsatt for et pussig tyveri?

Flere kanaler