Det er selvfølgelig DITT kjæledyr som er mest fantastisk og spesielt, men det finnes andre dyr som også skiller seg ut! Video: P4
I dag har vi lært at terrieren Smestad fra Rakkestad alltid synger med på Pink Floyds The Wall. I tillegg viser deg seg blant annet at hunder kan skyte med strikk, lam kan gå i trapper og rotter kan bokse. Du skal ikke se bort fra at hesten din kjenner igjen lyden på akkurat din bil heller.

Se også: Foxterrieren fra Rakkestad elsker Pink Floyd!

Her er et lite utdrag av hvor feiende flinke P4s dyrelyttere er:

- Folk tror vår hund er syk, eller har problemer med føttene når hun tisser! Hun går nemlig på forbena hver gang hun tisser (se video).

- Da eg var liten hadde eg ein sau som gikk i trapper, og ein katt som alltid kom å la seg ved siden av meg på gulvet når kjenningsmelodien til barnetv kom.

- Jeg har en hund som vokter maten min mot mine tre katter når jeg forlater rommet. Han legger dem flatt i gulvet, og holder fast til han får ros for jobben. Hilsen Gunnar.

- Jeg leker gjemsel med hunden min Maja. Jeg ber henne bli på kjøkkenet og så går jeg å gjemmer meg. Hun finner meg hver gang. Hilsen Lilli.

- Jeg har lært katten min, Max Harry, å sitte og gi labb. Nå er han så flink at jeg bare behøver å si "sitt" så setter han seg ned og løfter poten sin. Hilsen Lilli.

Flere kanaler