MED BESTEVENNEN PÅ LØPETUR: Nå kommer "endelig" dogrun også til Norge.
MED BESTEVENNEN PÅ LØPETUR: Nå kommer "endelig" dogrun også til Norge. Foto: Fotolia
I juni så skrev vi her på p4.no om noe vi synes var så spesielt at vi trodde det bare kunne skje i USA. Nå kommer det til Norge. 

Dogrun
Konseptet er enkelt. Du går tur med hunden i bånd. Med startnummer på brystet. Første mann/kvinne med hund i mål, vinner. Norges første Dogrun blir arrangert søndag 11. oktober på Ekebergsletta og er åpent for alle. Du kan løpe alene eller samle hele familien. Løypa er 3,5 kilometer og går innom Skulpturparken, Hundesletta og Ekeberg Gård.


Godbit i premie
- Vi ser at løping er svært populært i Norge, og vi ønsker å lage et alternativ til alle de som vil ha med seg sin firbente venn på noe som er litt utenom det vanlige, sier arrangør Eivind Bye i ActivityGroup til P4.

Det deles inn i tre distanser, hvor man kan delta alene eller hele familien sammen. Du kan gå på idealtid 3,5 km, du kan løpe 3,5 km på tid, eller du kan løpe 7 km (to runder) på tid.

- Det er premier til de beste i hver klasse. I tillegg deles det ut en goodiebag til alle deltakerne med blant annet t-skjorte og en godbit til både to- og firbente, sier Bye som varsler at det kommer en nettside for påmelding og informasjon fra 1. september.

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler