Foreløpig ser Topp 3 slik ut:


3) Per på seks år gikk enmorgen inn til mamma og pappas soverom uten å banke på. Der satt mamma oppå pappa. Per: hvorfor hopper du sånn på pappa? Mamma: for å få ned pappas store mage litt. Per svarer: det er ingen vits, for i morgen kommer nabokona og blåser den opp igjen. Poeng 5,93. Levert av Benny fra Haugesund.

2) En mann i en gammel Skoda fikk motorstopp langs motorveien. Han ventet langt om lenge før det kom en bil som endelig stoppet. Det var en flott Jaguar og eieren lovet å taue Skodaen til nærmeste verksted. Han sa at eieren av Skodaen bare måtte blinke med lysene og tute i hornet om han synes det går for fort. Det var langt til nærmeste verksted, og eieren av Jaguaren hadde helt glemt Skodaen da en Mercedes suste forbi. Det var da som bare, tenker jaguareieren og legger seg på hjul. Den Mercedes skal ikke få kjøre forbi meg! Litt lenger fremme sitter en bensinstasjonansatt og glaner på motorveien da følget passerer. Han kaster seg straks over telefonen for å ringe sin venn som bor enda litt lenger ned langs motorveien: Nå må du pinadø komme deg til vinduet! Først kommer en Mercedes i 220 km i timen, rett bak kommer en Jaguar i 240 km i timen, og rett bak det ligger en Skoda, som blinker og tuter og skal forbi!! Poeng 6,92. Sendt inn av Gunnar Mareno Enoksen.

1) To tannpirkere ruslet hjem fra fest da et pinnsvin gikk forbi. Da sier den ene tannpirkeren: jøss: ante ikke at nattbussen gikk her... Poeng: 7,5 Arne fra Kjelsås.


Har du en vits som er enda bedre? Kanskje den beste i landet? Send oss ditt bidrag som en sms til 1904 med kodeord "haha". Følg med i Radiokompaniet mellom kl 10 og 12 for dagens bidrag.


Send oss ditt bidrag som en sms til 1904 med kodeord "haha". Følg med i Radiokompaniet for dagens bidrag.

Flere kanaler