Foto: NTB scanpix


Noen minutter senere får følgerne vite enden på visa:Populære på Twitter
Operasjonssentralen i Oslo ønsker å kommunisere relevant informasjon til publikum via Twitter, og bruker mye ressurser på å kommunisere på måter som fungerer.

Siden 2011 har de fått 195.000 følgere, og har tvitret 25.688 ganger. De har også blitt berømmet for sin humoristiske stil, og i 2013 fikk Politihuset i Oslo prisen for beste tweet under Social Media Awards.

Politihumor har blitt bok
I fjor ga politiet ut humorboken "Se opp for rullestol i motgående kjøreretning". Den besto av de 340 morsomste Twitter-meldingene fra Operasjonssentralen ved Politihuset i Oslo. Andre land lar seg også sjarmere, og boken har blitt solgt til Tyskland.

I boken finnes tweets som dette:
"Majorstua, klager på gatemusikant som spiller kun én sang. Har pågått i flere mnd. Politiet på stedet og anmoder om et bredere repertoar."

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler