P4-KLIPPEN: Vi ønsker oss en standardisert herreklipp til fast pris.
P4-KLIPPEN: Vi ønsker oss en standardisert herreklipp til fast pris. Foto: Fotolia
Prisen for en enkel herreklipp varierer i stor grad fra salong til salong. Enkelte steder må man ut med med over tusen kroner, mens man kan finne frisører som tilbyr samme jobben for drøye hundrelappen.

Riktig pris
Radiokompaniet har spurt lytterne hva riktig pris bør være. Dersom vi lar snittet av svarene i undersøkelsen være gjeldene, skal en standard herreklipp uten fiksfakserier koste:

257 kroner.

Her er noen lytterkommentarer:

-Herreklipp er alt for dyrt!!!!!hvis en herreklipp koster feks 500kr.en dreven frisør bør klare 4 på en time,dvs 2000kr inn,minus lønn og kostnad på litt gel/voks,blir fortjenesten bra!!

-På Filippinene i fjor sommer kunne vi klippe håret for 35 pesos, eller ca 5 norske kroner. Vi valgte et dyrt kjøpesenter og betalte ca 150,. Men fikkda med hårvask, hodebunnsmassasje, nakke, skuldre, rygg arm og håndmassasje. Hun ville gå på fotmassasje også, men da sa jeg, takk, men nei takk! Rett før ferien betalte jeg kr 590,- for 20 minutter som gir timepris på 1770,- Ca Trehundre bør være greit. Mvh Bent

-En herreklipp skal koste 900krDu betaler for konsultasjon, råd og veiledning, ekspertise, teknisk godt håndtverk, hodebunnsmassasje og hvordan å style det. En time for denne opplevelsen er ikke dyrt.

-jeg er gift med ei som er frisør... Men jeg må f... meg klipp meg selv.. Å da blir det marskinklipp.. Betaler ikke 500-900 for noe som tar 3-4 min.. PS.. Bruker mindre å mindre tid for vær eneste gang.. Ikke bra.. Hilsen en med Viper Striper..

-Ber om at dere tar med dette i betraktningen: Startpris for dame/herre klipp er lik, videre blir kalkulasjonen styrt av blant annet: Lønn for frisører med svennebrev 0-5 års anseinnitet er pr idag kr 146 pr time (tidsbruk på klipp), andre personalkostnader (forsikringer, otp etc), skatt, moms, husleie, produktkostnader, leie av inventar, leie av kassesystem/betalingsterminaler, tlf, strøm, vedlikehold, regnskapshonorar, kurs/opplæring etc. Prisen kan dermed også variere ut ifra beliggenhet. Spent på hva dere kommer frem til! Anette (frisør med yrkes stoltheten i behold)

-tar maks 10 min, ikke mer enn 250

-Max 350.- ! Jeg sitter i 8..ÅTTE minutter! Hilsen Ståle

-har akkurat vært te frisøren og betalte 400 men det bør ikke koste mer enn 500. Hilsen Odd Aksel

-Annonse i Ringerike Blad i dag. Herre klipp. 170 kr. Det skal det koste.

-klipper meg selv for den nette sum av kr 0,-, og det inkluderer klipp av håret til min sønn.


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler