Kaffe kan gi deg økt sex-lyst...
Kaffe kan gi deg økt sex-lyst...
Joda, det er mulig, og effekten skal være dokumentert. Kaffen må lages på en spesiell måte og inneholder stoffer som virker mot nytelsessenteret i hjernen. Her er ingrediensene som gjør partneren din yr og gal.

Dette blander du i kaffen:

Kanel: Siden tidenes morgen har krydderet som gjemmer seg mellom barken og veden på kanel-treet vært kjent for å øke kroppens vitale energi. 1/2 teskje pr kopp gjør susen.

Kakao: Kroppen frigjør seratonin ved inntak av kakao. Blodet pumper og lysten øker. En studie publisert av The Journal of Sexual Medicine viser at særlig kvinner blir seksuelt opphisset av sjokolade. Bruk 1 spiseskje pr kopp.

Honning: Erfaringer har vist at honning kan bidra til både solid ereksjon og økt fruktbarhet. Tilsett 1 spiseskje for økt stamina.

Kokosmelk: I mange kulturer benyttes kokosmelk for å balansere hormonene i kroppen. Dette bidrar igjen til sterkere seksualdrift. I tillegg vil de naturlige fettstoffene gi energi til en heftig runde i sengehalmen. 2 spiseskjeer pr kopp.

Maca-rot: Maca er et helsekostprodukt fra Andesfjellene. Roten er kjent for å være et effektivt afrodisiak. En teskje i pulverform pr kopp er tilstrekkelig.

Bruk en god espresso eller presskanne-kaffe som utgangspunkt, og visp inn ingrediensene.

LES OGSÅ: Mye sex gir høy lønn

La oss kalle oppskriften "Caffe Don Juan Latte". God fornøyelse.
Kaffe-sex
Kaffe kan gi deg økt sex-lyst...

Kommenter gjerne din erfaring dersom du tør teste ut oppskriften:


Flere kanaler