Glad: Sina Elise feiret på jobben som AFIS-fullmektig på Sogndal lufthavn.
Glad: Sina Elise feiret på jobben som AFIS-fullmektig på Sogndal lufthavn. Foto: Privat
0:00 | 2:53
– Tusen takk, oi så gøy!

Slik lød det da Sina Elise Breisnes fra Sogndal gikk av med seieren i P4s store Sommerturné-konkurranse. Programleder Michael Andreassen ringte fra brygga i Tønsberg, på siste dag av P4s Sommerturné, og fortalte at hun var den heldige vinneren og hadde blitt trukket ut blant 10.000 påmeldte.

For å være med i trekningen måtte Sina Elise svare på hvilket jubileum P4 feirer i år, i tillegg til å fortelle om sitt beste sommerminne. 

Svaret var at P4 fyller hele 25 år i år, og da må man selvfølgelig legge litt ekstra i premiepotten.

«Mitt aller beste sommarminne var då eg var 11 år, og fekk reise HEILT åleine (vel, med ledar og tre andre 11-åringar, men heilt utan foreldre i alle fall) til Canada på CISV-leir! Var ein heil månad på Vancouver Island der vi budde på ein skule og vart kjent med born i frå heile verda!» skrev Sina Elise.

Sina Elise skrev også at dersom hun vinner kommer hun til å bruke reisegavekortet på å dra til Sao Paulo i Brasil for å treffe en bestevenninne hun ikke har sett på lenge. 

«Det var dagar fylt med leik, moro, språkutfordringar, nokre tårar og forelskelsar, mange nye inntrykk og ein ny forståelse for andre kulturar som har resultert i langvarande vennskap», var litt av det Sina Elise sendte inn som sitt favoritt sommerminne da hun meldte seg på konkurransen. 

Stor premie

Premien Sina Elise var så heldig å vinne har en samlet verdi på 50.000 kroner med blant annet et reisegavekort til en verdi av 10.000,- fra Restplass, to VIP-billetter til landskamp på Ullevaal pluss overnatting på Thon hotell fra Norges Fotballforbund.

I tillegg får hun en iPhone X fra Viaplay, en stor turpakke for hele familien med telt, soveposer og liggeunderlag fra Sport 1, ett års forbruk av Läkerol, mat fra Extra, stor sommerpakke fra ARK smekkfull av spill, bøker, leker og tegnesaker, B&O Play bærbar høyttaler fra Ford Focus, bursdagspakke fra Forskerfabrikken og headset fra P4.

Hør hvordan Sina Elise reagerte da Michael ringte i lydavspilleren i toppen av saken.


For å se alt som har skjedd på P4s Sommerturné kan du følge oss på Instagram @P4radio.


Flere kanaler