Nord-Norge:I dag blir det regn først på dagen. Fra ettermiddagen klarner det til oppholdsvær. I helgen blir det stort sett oppholdsvær med perioder med sol innimellom. Varmt.

Midt-Norge:Oppholdsvær og til dels pent vær i morgen. Relativt varmt. Finværet holder seg frem til søndag da det kan komme enkelte regnbyger.

Vestlandet: Skyet eller delvis skyet, oppholdsvær. Fra formiddag blir det litt regn av og til. Helgeværet blir skyet til halvskyet på lørdag med litt lettere vær med gløtt av sol på søndag.

Sørlandet:Tilskyende og fra om ettermiddagen perioder med litt regn. Varmere. I helgen blir det stort sett oppholdsvær med muligheter for regn igjen på søndag. Varmt.

Østlandet:I dag blir det pent vær først på dagen men litt tilskyende utpå ettermiddagen. Litt varmere. På lørdag og søndag blir det for det meste oppholdsvær, kan hende enkelte regnbyger i slutten av perioden.

Temperaturutsikter:Litt stigende temperatur.

Flere saker

Naive foreldre kan gi mer ungdomsfyll - Ungdom vil drikke mer ansvarlig hvis de ikke får smake alkohol hjemme før de fyller 18 år. Lørdag 14.09 2019
Flere kanaler