NYE REKORDER: Siddisene møtte opp i hopetall for Vinterlyd
NYE REKORDER: Siddisene møtte opp i hopetall for Vinterlyd
Over 10.000 tilskuere var på plass foran Stavanger Kulturhus, da P4 og Kreftforeningens Vinterlyd rullet inn i byen for 11. gang, og det er ny rekord, igjen.

Se bilder fra konserten i bunnen av saken.

For da Vinterlyd fylte Festplassen i Bergen på lørdag, var det foran et rekordstort publikum. Da turen var kommet til Stavanger i går, var ikke publikum sene om å møte opp i hopetall.


Selv om mange av de fremøtte nok var der for å se 14-åringene Marcus & Martinus, var også også de eldre artistene imponert over fremmøtet, ihvertfall hvis vi skal tro Paperboys-vokalist Øyvind «Vinni» Sauvik,

Artikkelen fortsetter under bildet
Stavanger
ALLSANG: Paperboys åpnet konserten og hadde publikum i sin hule hånd

-Det er helt latterlig mye folk på de greiene her, tror aldri jeg har sett så mange folk i Stavanger før, sa han til P4 bare minutter etter at han og makkeren Ole Alexander Halstensgård hadde gått av scenen. De er tilbake på scenen som Paperboys, etter fem år på hver sin kant.


Han var svært imponert over publikum som sang med på deres største låter, selv om store deler av publikum knapt var født da låtene kom ut. 

- De hadde kanskje med seg noen sjåfør som bidro, spøkte Vinni, som var glad for responsen fra publikum.

Suksessen fortsetter
Etter to byer og to publikumsrekorder, fortsetter nå Vinterlyd-turneen. Allerede på onsdag er artistene på plass på Gjøvik, mens hovedstaden inntas på fredag. Begge arrangementene starter klokken 16.00, og selve konserten starter klokken 18.00.

Vinterlyd er et samarbeid mellom P4 og Kreftforeningen, og er en konsertturne der vi ønsker å samle inn mest mulig penger til kampen mot kreft. Vinterlyd er en del av Krafttak mot kreft, som i fjor satte ny rekord, med 36 millioner kroner. Møt oss på vår ferd Norge rundt, og støtt oss slik at vi kan sette nye rekorder for en god sak, også i år.

Du kan lese mer om konsertene, og se de live på Vinterlyd.no

Stavanger
Stavanger
Stavanger


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler