SELFIE: Artistene koser seg med en selfie sammen med publikum
SELFIE: Artistene koser seg med en selfie sammen med publikum
Etter konsertene i Bergen og Stavanger, som ble spilt i til tider vårlig stemning, fikk publikum i går virkelig kjenne at det fortsatt er vinter, med minusgrader og snøvær.

Men det la allikevel ingen demper på stemningen, noe flere av artistene lot seg merke i, en av de som skrøt av publikummet, var Stian «Staysman» Thorbjørnsen,

- Nå har vi spilt på Gjøvik mange ganger, men dette var det kuleste! Gjøvik var helt rått.
O
GA ALT: «Staysman & Lazz» ga som vanlig alt under Vinterlyd i Gjøvik

«Staysman» synes det er stort å være med på en konsert hvor publikum er så dedikerte at de trosser kulden, for å møte opp for en god sak,

- Jeg fryser på beina, og jeg har jo bare stått på scenen i fem minutter, folk har stått ute her i timesvis, helt rått, forteller han og gjentar sin begeistring for publikum som holdt ut i kulden.

Ny rekord - igjen
Etter to publikumsrekorder på like mange konserter, var det onsdag kveld duket for nok en rekord. Rundt 12.000 mennesker hadde møtt opp i Gjøvik, en fantastisk økning fra i fjor da det kom rundt 7500.


På fredag er det klart for Vinterlyd i hovedstaden, og alle som vil er hjertelig velkommen til å komme.
Konserten er gratis, og arrangementet begynner klokken 16.00, med leker, konkurranser og annen morro fra scenen. Selve konserten starter klokken 18.00, og har du ikke mulighet til å se den live på Universitetsplassen, er det mulig å se den gratis på nett, Vinterlyd.no.

Se bilder under

PS «Staysman» har lovet å tatovere Kreftforeningen sin logo på valgfritt sted på kroppen hvis han klarer å samle inn 100.000 kroner til Kreftforeningen. Hvis du, som vi, synes det høres veldig artig ut kan du trykke HER for å bidra.
o
O
O

O

O

O
O
O

Flere kanaler