VANT EN IPHONE: Dette koselige bildet av mor og datter som koser seg på konsert ble plukket ut som vinner!
VANT EN IPHONE: Dette koselige bildet av mor og datter som koser seg på konsert ble plukket ut som vinner! Foto: @miasilkoset på Instagram
Under årets Vinterlyd-turné hadde vi en uhøytidelig konkurranse, der du kunne vinne en splitter ny iPhone om du merket et koselig Vinterlyd-bilde med #Vinterlyd.

Responsen var helt fantastisk med flere tusen bilder ble merket med #Vinterlyd, men det var Mia Silkoset fra Steinkjer som til slutt stakk av med premien, noe hun satte stor pris på da P4 tok kontakt med henne 2. påskedag,
– Så utrolig moro! Tusen takk for en hyggelig avslutning på påsken, sier hun når P4 overbringer de gode nyhetene.

Var på årets største konsert
Sammen med datteren Emma, som sitter trygt plassert på skuldrene, hadde Mia med seg søstrene sine, Linn og Silje på 12 og 16 år på konserten på torget i Trondheim. 


Konserten i Trondheim var årets største, målt i antall publikummere. Utrolige 24.000 tok turen 7. mars, for å se artister som Afterskilandslaget, Julie Bergan, Paperboys og ikke mins Marcus & Martinus. 
Ikke overraskende var det de sistnevnte som opptok 7-åringen,

– Emma var selvfølgelig veldig opptatt av Marcus & Martinus, men Julie Bergan var også veldig bra, forteller Silkoset, som selv hadde noen andre, og litt eldre, favoritter.
– Det var moro å se igjen Paperboys!


Veteranene i Paperboys gjorde comeback under årets Vinterlyd-turné, og var ofte et svært populært innslag for de litt eldre i publikum.

Hva neste år angår er meldingen fra Mia og Emma klar, 

– Vi kommer neste år også!
Vinterlyd 2016
HELE FAMILIEN: Det ble en hyggelig avslutning på påsken for familien fra Steinkjer. Foto: Privat
Flere kanaler