Et av vinterens fineste øyeblikk for Kreftforeningen og P4 er når vi sammen drar ut på turné sammen med et knippe av våre beste artister.

 

Vinterlyd har som mål å spre glede samtidig som det setter søkelyset på det viktige arbeidet Kreftforeningen og Krafttak mot kreft gjør.

 

Derfor er vi glade for å kunne presentere en rekke med artister som vi aldri har sett maken til på Vinterlyd:


Isac Elliot:
Han er en av Skandinavias raskest voksende stjerner. Isac Elliot raste inn på hitlistene i mai i fjor og har siden den gang har han solgt tusenvis av låter, opptrådt på de aller største TV showene og knyttet til seg en fantastisk gjeng av «Ellioteers» over hele landet. Han er i ferd med å erobre Europa men tar først turen innom Vinterlyd for å støtte opp om Krafttak mot Kreft.

http://www.isacelliot.com/


Madcon:
De er en av Norges største artister med utallige platinum-album og singler samt samarbeidet med noen av verdens største artister som bl.a. Snoop Lion og Kelly Rowland. De har 6 album og like mange Spellemann-priser i bagasjen. Nå er de her på Vinterlyd for og støtte opp om Krafttak mot Kreft. Her er Madcon!

http://www.madconlive.com/


Raylee:
Raylee eller Charlotte Kristiansen er ei 17 år gammel jente fra Tromøy utenfor Arendal og er med på Årets Vinterlyd som eneste kvinnelige artist. Tross sin unge alder har Raylee allerede kommet godt i gang med sin karriere. Hun har et solid apparat i ryggen og ikke minst en sterk første-single. Singelen hennes heter «Make it Burn» og er produsert av Rene Dif fra Aqua. Raylee har unektelig en sterk stemme og ellers alt som skal til for å lykkes.

https://www.facebook.com/LottaOfficial


Marcus & Martinus:
P4 er stolte av å ha fått med seg det som kanskje er landets mest talentfulle tvillinger på årets Vinterlyd! Marcus & Martinus imponerte hele Norge da de vant MPG jr. i 2012, som de yngste deltakerne i finalen. I fjor var Marcus & Martinus med på både Vinterlyd og P4s Jubileumsturne, og nå har de sagt seg villige til nok en gang å være med P4 rundt i Norge for å underholde det norske folk. Vi gleder oss!
 

https://www.facebook.com/pages/Marcus-Martinus


Klikk deg inn på programmet for å se hvilke artister som spiller hvor og når.

 

I tillegg til konsertene blir det en rekke aktiviteter både for store og små. Møt opp!


Flere saker

- Kan bli krise i eldreomsorgen - Det er en potensiell krise for eldreomsorgen at to av tre helsefagarbeidere jobber deltid. Onsdag 17.07 2019
Flere kanaler