Velkommen til

I år arrangeres Vinterlyd for 14. gang og presenteres av P4 og NRJ.

Om Vinterlyd 2019

For 14. året på rad reiser P4 på vinterlydturné! Sammen med vår søsterkanal NRJ presenterer vi flotte artister på en helt gratis Vinterlyd-konsert! Publikum kan i tillegg være med på en rekke gøyale aktiviteter, få smaksprøver, delta i spennende konkurranser og få mulighet til å vinne mange flotte premier. Konferansierer er P4s Michael Andreassen og Kristine Arntzen fra NRJ.

Årets turné består av seks konserter rundt om i landet, og alt er gratis for publikum! Se reiserute og tidspunkter under. Kom på besøk da vel!

I tillegg til gratis konsert byr Vinterlyd også på en rekke gøyale aktiviteter, smaksprøver, spennende konkurranser og mulighet til å vinne mange flotte premier. Et stort event-område omkranser scenen og vi arrangerer markedsplass i 2 timer før hver konsertstart. Alle våre gode samarbeidspartnere byr raust på seg selv og er med på å gjøre Vinterlyd til noe mye mer enn bare en konsert.

Reiserute 2019

30. mars - 13. april

Vinterlyd 2019 besøker hele 6 byer rundt om i Norge! Klikk på den byen du ønsker mer informasjon om under for når markedsplassen åpner og når konserten starter.

 • Drammen
  30. mars kl. 14.00
  (Konsertstart kl. 16.00)
 • Trondheim
  1. april kl. 16.30
  (Konsertstart kl. 18.30)
 • Bergen
  4. april kl. 16.30
  (Konsertstart kl. 18.30)
 • Stavanger
  6. april kl. 14.00
  (Konsertstart kl. 16.00)
 • Kristiansand
  9. april kl. 16.30
  (Konsertstart kl. 18.30)
 • Hafjell
  13. april kl. 11.30
  (Konsertstart kl. 14.30)

Programmet varierer fra by til by. I tillegg til gratis konsert byr Vinterlyd også på en rekke gøyale aktiviteter, smaksprøver, spennende konkurranser og mulighet til å vinne mange flotte premier. Et stort event-område omkranser scenen og vi arrangerer markedsplass i 2 timer før hver konsertstart. Alle våre gode samarbeidspartnere byr raust på seg selv og er med på å gjøre Vinterlyd til noe mye mer enn bare en konsert.

Artister

Vinterlyd 2019 gir deg en rekke flotte artister du kan oppleve helt gratis! Her kan du lese om de ulike artistene vi har med oss på tur denne gang.

 • Freddy Kalas

  Fredrik Auke, bedre kjent under artistnavnet Freddy Kalas, har de siste årene tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter.

 • Staysman & Lazz

  Duoen fra Fredrikstad slapp slitt første album våren 2014, «Helt sykt store hits». Staysmann og Lazz, med Stian Thorbjørnsen i spissen, spiller utsolgte konserter i alle kriker og kroker av landet.

 • Vidar Villa

  Vidar André Grødset Mohaugen, best kjent under artistnavnet Vidar Villa, er en norsk musiker og sanger fra Skedsmokorset. Han er en av Norges mest streamede artister og kjent for festlåter som «One Night Stand» og «Moren Din». Sistnevnte låt deltok han også med i MGP 2018.

 • Victoria

  Victoria er en norsk sanger og låtskriver som, til tross for hennes unge alder, allerede har nesten 2.000.000 streams og over 40,000 følgere på sosiale medier.

 • Adelén

  Adelén Rusillo Steen er en norsk artist med lang fartstid tross sin unge alder. Hun har vunnet MTV-prisen «Best Norwegian Act», deltatt i MGP og hatt låten «Olé» på det offisielle albumet til Fotball VM og vunnet «Skal Vi Danse på TV2». Etter en pause fra rampelyset for å fokusere på studier gjør hun et etterlengtet comeback som artist på Vinterlyd.

 • Erik Sæter

  ERIK (Sæter) er en norsk YouTuber, artist og reality-TV-deltaker. Han deltok i Paradise Hotel og senest i siste utgave av Farmen. ERIK er aktuell med låten «Ukjent».

 • Morgan Sulele

  Morgan Sulele er en norsk artist og låtskriver. Han står bak låter som "Andre Enn Meg", "Idyll" og "Bare Min" som alle gir en høy allsangfaktor.

 • Thom Hell

  Thom Hell er en av Norges mest anerkjente låtskrivere og artister med åtte album bak seg. Han har fått hele tre Spellemannspriser og kommer fra Kristiansand!

Konkurranse

Delta i tidenes største Vinterlyd-konkurranse, og vinn premien til en verdi av hele kr. 60.000,-! Premien består av blant annet tur til Hafjell, reisegavekort, iPhone X, klær og mye mer.

Samarbeidspartnere

Flere kanaler