Tusenvis av glade tilskuuere ser Marcus og Martinus kickstarte årets Vinterlyd-turné.
Tusenvis av glade tilskuuere ser Marcus og Martinus kickstarte årets Vinterlyd-turné. Foto: P4
0:00 | 0:54
Klokken 13 braker det løs med årets første Vinterlyd-konsert, direkte fra Jernbanetorget i Oslo.

Flere iherdige fans har møtt opp flere timer i forveien, og er klar for den storslagne konserten.
- Det er iskaldt, sier flere av jentene som har ventet lenge på sine store helter i Main Level. De understreker at det er verdt det.

Markus og Martinus er også klare for å stå på scenen, og har i dag laget en egen Vitnerlyd-rap. Den hører du øverst i denne saken.
Det rigges2
Disse jentene jobber på spreng for å gi deg en fantastisk opplevelse.


Du får høre OnklP & De fjerne slektningene + Jaa9, Erik og Kriss, Astrid Smeplass, The Main Level og Marcus og Martinus er hovedartistene under Vinterlyd. I tillegg kommer Freddy Kalas med partylåten "Pinne for landet", du kan høre Youtube-hiten "Headset-hår" fra scenen, og vi får besøk av Alejandro Fuentes som fremfører flunkende nytt materiale på sørlandsdialekt.

Årets Vinterlyd-turné er det tiende året på rad P4 og Kreftforeningen inviterer med seg et knippe av landets beste artister og reiser rundt i landet for å samle inn penger til Krafttak mot kreft. Vi skal besøke mange av de største byene i Norge før vi avslutter det hele i Hafjell i påsken, men først ut er Oslo, der Jernbanetorget nå er rigget til fest.

Norges beste blogger
Foruten artistene på scenen skal vinneren av Årets Ungblogg under Vixen Blog Awards, Jennie Sofie, være med rundt som vår Vinterlyd-blogger, og det kommer blant annet til å bli arrangert en Instagram-konkurranse med iPhone 6 i premie.
Instagram
Vis oss dine beste bilder.
Flere kanaler