Konsertturnéen Vinterlyd er et samarbeid mellom P4 og Kreftforeningen. Målet med turnéen er å skape oppmerksomhet om innsamlingsaksjonen Krafttak mot Kreft.

For tolvte året på rad ruller turnéen nå ut på veien med blant annet Isac Elliot som en av headlinerne! 

– Blir fantastisk
Isac gleder seg enormt til å se sine norske fans igjen, og dette er andre gang hvor den populære finnen blir med på hele turneen.

– Det blir helt fantastisk å spille på Vinterlyd igjen. Det var noe av det morsomste jeg har gjort, sier Isac Elliot.

– Det er en liten stund siden jeg var i Norge og reiste rundt, men nå skal jeg Norge rundt og hilse på dere. Jeg er skikkelig «hyped»! Håper vi sees! Sammen skal vi gjøre et skikkelig krafttak mot kreft, sier Elliot.


Folkefest
Vinterlyd har vokst seg større for hvert år, og med over 100.000 besøkende i fjor er dette nå blant landets aller største utendørskonserter. Arrangementet er gratis for publikum, og den 4. mars er Vinterlyd på plass i Oslo. Etter det drar turneen landet rundt, før det hele avsluttes med to konserter i Hafjell i påsken.

– For oss som til daglig driver i underholdningsbransjen føles det ekstra meningsfullt å bidra til Krafttak mot kreft og denne viktige saken. Vinterlyd er selvfølgelig først og fremst en rullende folkefest med konsert, lek og moro, men det at vi samtidig kan sette fokus noe som berører oss alle i løpet av livet, betyr veldig mye for oss i P4, sier P4-sjef Kenneth Andresen.

Noe for enhver smak
I tillegg til Isac Elliot skal en av Norges mest spilte artister, den norsk/svenske duoen Tungevaag & Raaban, Jesper Jenset, ATLE og Sandra Lyng sørge for at dette blir en konsertopplevelse av de sjeldne! 

– Vi er enormt stolte over det artistgalleriet vi har med oss i år. Her har vi artister for enhver smak, og vi håper på fulle torg og bøsser rundt om i landet, sier generalsekretær i Kreftforeningen Anne Lise Ryel.
Flere kanaler