FOLKEFEST: Årets første Vinterlyd-konsert ble en stor suksess
FOLKEFEST: Årets første Vinterlyd-konsert ble en stor suksess
Bergen by viste seg fra sin beste side, og gav årets Vinterlyd-turne en fantastisk start, med minst 15.000 tilskuere som koste seg i solskinnet på Festplassen.

De aller ivrigste hadde samlet seg flere timer før arrangementet startet, i håp om å få et glimt av heltene sine.

Comeback og folkefest
På scenen sto blant andre Paperboys, som gjør comeback på årets Vinterlyd, Sandra Lyng, og flere av Norges mest populære artister akkurat nå. 

Men det var særlig to artister som fikk til å riste lørdag ettermiddag. Da de lokale guttene i The Main Level entret scenen, ble mottatt med en jubel som kunne høres langt bortenfor de syv fjell. 

Norges største popstjerner for tiden, Marcus & Martinus, avsluttet konserten, som helt sikkert ikke blir glemt med det første av de som fikk oppleve den.

m
FANS: Ingen tvil om hvem disse ventet på


Vil sette nye rekord
Allerede på mandag er det ny konsert i Stavanger, hvor rogalendingene skal få et minst like bra show som Bergen fikk. Arrangementet starter kl 16, ved Konserthuset.

Vinterlyd er en del av Krafttak mot kreft, og er et sammarbeid mellom Kreftforeningen og P4, hvor vi sammen ønsker å samle inn så mye penger vi klarer tiI kreftforskning. I fjor ble det samlet inn over 35 millioner, en sum man håper blir slått i år.

Her er noen bilder fra konserten i Bergen
Vinterlyd 2016: Bergen
m
m
m
m
m
FOLKEFEST: Årets første Vinterlyd-konsert ble en stor suksess


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler