DUO: Tungevaag & Raaban tar med seg en helt ny singel i sekken på Vinterlyd
DUO: Tungevaag & Raaban tar med seg en helt ny singel i sekken på Vinterlyd Foto: Ian Maddox
Norsk musikk er i vinden internasjonalt som aldri før, og særlig er det norske elektronika-artister som gjør det sterkt. Og det kan nesten virke som at hele verden tørster etter å høre norsk musikk for tiden.

Derfor er det ekstra spennende å presentere den norsk/svenske produsent-duoen Tungevaag & Raaban som Vinterlyd-artister.

Låtene deres er spilt flere hundre millioner ganger på Spotify, og de har toppet Spotify-listene i flere land, inkludert Norge.

Med seg på turneen har de en rykende fersk singel, Wake up alone, og den gleder de seg til å spille for folk over hele Norge på Vinterlyd, som starter 4. mars i Oslo.

– Vi er beæret over å ha blitt spurt om å opptre på årets Vinterlyd, og gleder oss masse til å fremføre den nye singelen vår på turneen, sier duoen.


Norsk/svensk forbrødring
Martin Tungevaag er duoens norske innslag, og 23 åringen fra Ålesund ble i 2014 nominert til en Spellmannpris i kategorien «Årets hit» med låta «Samsara» som han hadde med Emila, men tapte den gang for Admiral P med «Engel».

I 2015 dannet han Tungevaag & Raaban sammen med den svenske produsenten Robbin Söderlund, og resten er som kjent historie.

Knuste alle rekorder
P4 og Kreftforeningens årlige konsertturne Vinterlyd er en annerledes og svært populær konsert-turne i Norge. I fjor kom det over 120.000 publikummere på konsertene landet rundt, midt på vinteren! 

Vinterlyd er en del av Kreftforeningens Krafttak mot kreft, som hvert år samler inn millioner av kroner som brukes i kampen mot kreft.


Flere saker

Fellingstillatelse på ulv Det er gitt skadefellingstillatelse på én ulv i sju kommuner i Agder. Lørdag 01.08 2020
Flere kanaler