Årets Vinterlyd-turné er det tiende året på rad P4 og Kreftforeningen inviterer med seg et knippe av landets beste artister og reiser rundt i landet for å samle inn penger til Krafttak mot kreft. Vi skal besøke mange av de største byene i Norge før vi avslutter det hele i Hafjell i påsken, men først ut er Oslo, der Jernbanetorget vil være rigget til fest.

Du får høre OnklP & De fjerne slektningene + Jaa9, Erik og Kriss, Astrid Smeplass, The Main Level og Marcus og Martinus er hovedartistene under Vinterlyd. I tillegg kommer Freddy Kalas med partylåten "Pinne for landet", du kan høre Youtube-hiten "Headset-hår" fra scenen, og vi får besøk av Alejandro Fuentes som fremfører flunkende nytt materiale på sørlandsdialekt.

Saken fortsetter under videoen.
Norges beste blogger
Foruten artistene på scenen skal vinneren av Årets Ungblogg under Vixen Blog Awards, Jennie Sofie, være med rundt som vår Vinterlyd-blogger, og det kommer blant annet til å bli arrangert en Instagram-konkurranse med iPhone 6 i premie.

Besøk bloggen her: jenniesofie.blogg.no

Saken fortsetter under bildet.


Alacho og Jennie Sofie
Alacho og Jennie Sofie er blant de mange du kan oppleve på Jernbanetorget i Oslo 28. februar.


Gaming-maraton
Det vil også bli arrangert et lengre spillarrangement, der Nordic Screens med Alacho i spissen vil spille sammenhengende i 24 timer for å samle inn penger til Krafttak mot kreft.Innsamlingsaksjonen vil avsluttes på Jernbanetorget der publikum kan komme inn i teltet og følge med på avslutningen. Nordic Screens er også gjengen bak Youtube-fenomenet "Headset-hår", som vil fremføres live.


Marcus og Martinus
Marcus og Martinus hadde publikum i sin hule hånd under Vinterlyd 2014.


Arrangementet i Oslo den 28. februar starter med konkurranser og mye moro klokka 13.00. Selve konsertene starter klokka 14.00.

Flere kanaler