Slik ser det ut når den finske megastjernen entrer scenen på Vinterlyd! Video: P4
Onsdag var Torget i Trondheim samlingsstedet for fansen da P4 og Kreftforeningen inviterte til tidenes konsert med blant andre OnklP & De Fjerne Slektningene, The Main Level, og sist, men ikke minst – Isac Elliot!

Hele 15.000 elleville fans hadde tatt turen for å få med seg det finske tenåringsidolet, og da han omsider entret scenen til megahiten «Save A Girl», fikk de fremmøtte endelig det de hadde ventet på!

Sjekk video av de hysteriske tilstandene under Vinterlyd i toppen av saken!

Se flere bilder fra Vinterlyd i galleriet nederst i artikkelen

Isac Elliot
Foto: P4

Totalt har over 40.000 publikummere besøkt Vinterlyd så langt, og etter halvgått løp er over 22 millioner kroner samlet inn til Krafttak mot kreft – innsamlingsaksjonen med et mål på svimlende 35 millioner kroner.

Historiens største Vinterlyd-turné
P4-programlederne Lise Askvik og Michael Andreassen ser på årets turné som det definitivt største i Vinterlyds historie, og sier det er en ære å få reise landet rundt med P4s mobile radiostudio.

– Det er et privilegium å få være med å støtte en så god sak, i tillegg til å presentere noen av landets aller største artister. Tusen takk til alle som møter opp!

Lise Askvik og Michael Andreassen
Foto: P4

Lørdag avsluttes årets turné på Stortorget i Tromsø, der også selveste Isac Elliot tar turen. I tillegg kommer Astrid, Marcus & Martinus, Erik & Kriss, og OnklP & De Fjerne Slektningene + Jaa9. Arrangementet starter kl. 13.


Flere kanaler