ATLE kunne smile til publikum, som både sang og danset med.
ATLE kunne smile til publikum, som både sang og danset med. Foto: Daniel Hansen Heredero
Vinterlyd er over for denne gang.

Men for en måte konsertene ble avsluttet på!

Se flere bilder i bunnen av saken.

Tusenvis av skikledde påsketurister i alpinanlegget på Hafjell hoppet og danset til tonene fra Jesper Jenset, ATLE, Sandra Lyng, og Cir.Cuz langfredag og påskeaften.

Og Sandra Lyng overrasket de fleste, inkludert seg selv, da hun plutselig forlot scenen og ble med på festen blant publikum.
- Det var ikke planlagt! Det var bare så god stemning at jeg måtte ut i publikum, fortalte Sandra da hun hadde løpt av scenen for siste gang.

Det var halvveis ut i hennes siste sang, Play my drum at Sandra løp avgårde ut i publikum, med kameramannen halsende etter, og endte opp i en slags dansesirkel midt ute blant publikum.

Ny innsamlingsrekord
Vinterlyd-turneen er et sammarbeid mellom P4 og Kreftforeningen, som en del av den store innsamlingsaksjonen Krafttak mot kreft.

Og for artistene har det vært en glede og ære å få være med på å sette ny innsamlingsrekord, på over 44 millioner kroner.

- Det er helt «beyond »faktisk. Helt fantastisk, utbryter ATLE da vi spurte han om han var imponert over givergleden til folk. Det samme var Sandra Lyng.

- Det er kjempestort å få være med på å sette rekord, det fortjener en feiring, fortalte hun da siste tone var et faktum for Vinterlyd 2017.

A post shared by P4 Radio Hele Norge (@p4radio) on

Vinterlyd 2017 Hafjell
Solen kom og gikk som den ville, men det så ut til at publikum ihvertfall koste seg i Hafjell denne påsken.
Vinterlyd 2017 Hafjell
Jesper Jenset kom direkte fra USA, og fikk æren av å starte begge konsertene. Foto: Daniel Hansen Heredero
Vinterlyd 2017 Hafjell
LIten tvil om hvem disse gledet seg mest til å se. Foto: Daniel Hansen Heredero
Vinterlyd 2017 Hafjell
Sandra Lyng overrasket alle da hun plutselig løp ut blant publikum og tok dansen der. Foto: Daniel Hansen Heredero
Vinterlyd 2017 Hafjell
Mats Melbye fra Cir.Cuz stilte opp på ekstremt kort varsel, og skapte afterski-stemning blant publikum. Foto: Daniel Hansen Heredero
Vinterlyd 2017 Hafjell
Thomas Pedersen er den andre halvdelen av Cir.Cuz, som leverte varene i Hafjell. Foto: Daniel Hansen Heredero
Vinterlyd 2017 Hafjell
Mange koste seg med en kopp kaffe og en appelsin mens de hørte på artistene spille. Foto: Daniel Hansen Heredero

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler