POPULÆR: Det finske popidolet Isac Elliot kommer til å smelte mange hjerter denne vinteren
POPULÆR: Det finske popidolet Isac Elliot kommer til å smelte mange hjerter denne vinteren Foto: Daniel Hansen Heredero / Eventpartner
Over 6000 publikummere hadde tatt turen for å se årets første Vinterlyd-konsert, og ikke overraskende var det den finske superstjernen Isac Elliot som fikk det til å ta helt av i Oslo Sentrum.

Publikum gikk av nemlig av skaftet da Elliot entret scenen, og det gikk ikke ubemerket hen også bak scenen.

– Nå koker det på Vinterlyd! Nå koker det på Youngstorget, utbryter ATLE når vi forsøker å få noen ord med han akkurat i det Isac Elliot går på scenen.

ATLE var artisten som spilte rett før Elliot, og merket den gode energien fra publikum.

– Det var veldig, veldig gøy å spille, herregud, forteller en strålende fornøyd ATLE.

– Dette var jo nesten som et comeback for min del, den første konserten på mange år hvor jeg har spilt mine egne låter. Utrolig morsomt, publikum var jo helt fantastisk, forteller han, mens tusenvis av tenåringshyl ljomer utover Oslo.

For ATLE er kjent som en mann som behersker det meste, og fra scenen fikk publikum servert både sang og noen dansemoves de færreste gjør etter han.

Men det var en ting vi savnet, den mye omtalte steppingen fra da Kurt Nilsen bølleringte til ATLE for noen uker siden.


– Jeg er egentlig litt skuffa selv over at det ikke ble noe stepping med Kurt, jeg var klar jeg, fleiper han og minner om at det fortsatt er lenge igjen av turneen.

Fra scene til scene
Men det ble nok en del stepping på ATLE, eller Atle Pettersen som han heter, også denne kvelden.

27-åringen er nemlig en svært travel mann for tiden, med både konserter, TV-opptredener og ikke minst den siste innspurten i musikalen «Singing in the rain» på Folketeateret. 

Og nettopp på lørdag var det veldig bra at det var kort vei fra Youngstorget, og inn til Folketeateret.

– Jeg har en tre timers forestilling som begynner snart, så jeg må bare løpe, sier en strålende fornøyd ATLE, før han småjogger de få meterne fra Vinterlyd-scenen og bort til inngangen til Folketeateret.


Krafttak mot kreft
Vinterlyd er en del av «Krafttak mot kreft» og arrangeres av Kreftforeningen og P4.

I 2015 fikk flere enn 32 500 personer i Norge kreft. Takket være forskning kan vi for første gang si at flere enn 70 prosent overlever. Likevel dør det nesten 11.000 hvert år. Årets aksjon handler om å gi dager til livet, og liv til dagene. 


Generalsekretær i Kreftforeningen Anne Lise Ryel har et mål om å samle inn totalt 40 millioner kroner, og har derfor en klar oppfordring til alle:

– Ta godt i mot våre bøssebærere og støtt opp om årets aksjon! La oss gjøre uhelbredelig levelig!


Flere saker

Fellingstillatelse på ulv Det er gitt skadefellingstillatelse på én ulv i sju kommuner i Agder. Lørdag 01.08 2020
Flere kanaler