Foto: AP
Det er ingen hemmelighet at Kardashian-familien tjener godt, nå har det britiske magasinet Mirror publisert en oversikt over familiens formuer!

1. Kylie Jenner, 7,7 milliarder
På en solid førsteplass ligger Kylie Jenner med hele 7,7 milliarder kroner! Ikke bare tjener hun mest i familien, hun er også en av USAs rikeste kvinner.

På to år har sminkemerket hennes «Kylie Cosmetic» vokst seg til en verdi på 6,8 milliarder, og firmaet vokser stadig. I tillegg til sminke tjener Kylie på klessalg, TV og Instagram.
Kylie Jenner
Foto: AFP
2. Kim Kardashian, 3 milliarder
Ikke overraskende ligger Kim Kardashian på en god andreplass med en formue på 3 milliarder kroner.

Her også er det sminkeprodukter som gir den største inntekten, samtidig som sponsa innlegg på SoMe og reality-serien «Keeping Up With The Kardashians» hjelper på.

3. Caitlyn Jenner, 860 millioner
Det kommer kanskje som en litt større overraskelse at Caitlyn kaprer tredjeplassen med en formue på hele 860 millioner kroner. Ikke bare tjener hun god på «KUWTK», hun har også sitt eget show kalt «I Am Cait».

4. Kris Jenner, 515 millioner
Mor og manager i familien, Kris Jenner, ligger på en fjerdeplass med en formue på 515 millioner kroner. Det var Kris som kom opp med ideen om å lage familiens realityprogram, og hun er nå ansvarlig produsent for serien.

Som manager får Kris itillegg 10 prosent av døtrenes inntekter.

5. Khloe Kardashian, 344 millioner
Khloes formue vokser stadig og for øyeblikket har hun 40 millioner kroner på konto. På bare to år har hun gått fra å tjene 15 til 40 millioner.

Samtidig som hun tjener godt på klesmerket «Good American», er KUWTK hovedinntekten til 34-åringen.
Khloe Kardashian
Foto: AP

6. Kourtney Kardashian, 300 millioner
Trebarnsmoren Kourtney har tjent 300 millioner på familiens realityserie. Samtidig som hun er med i serien er hun også ansvarlig produsent sammen med moren Kris Jenner, noe som hjelper godt på inntekten.

7. Kendall Jenner, 155 millioner
Kendall Jenner kommer muligens noe i skyggen av søsteren Kylie, men gjør det likevel bra med en formue på 155 millioner kroner.

For et par år siden var hun en av verdens best betalte modeller, samtidig som en god del av formuen kommer fra «KUWTK».

8. Rob Kardashian, 86 millioner
Kris jenners eneste sønn Rob, holder seg for det meste unna rampelyset, men likevel har han 86 millioner kroner i banken, som kommer fra både «KUWTK» og seriens hans sammen med Blac Chyna.

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler