STORT SHOW: Trommis Lars Ulrich fra 
'The Night Before'.
STORT SHOW: Trommis Lars Ulrich fra 'The Night Before'. Foto: Afp

«The Night Before» er et årlig arrangement, og denne gangen var det Metallica som stod for oppvarmingen til årets sportshappening i USA, Super Bowl 50. Søndag kveld amerikansk tid ble det bevist hvem som er på toppen av rockepyramiden. 

Man trengte likevel ikke å være tilstede i San Francisco for oppleve det hele. Metallica sendte nemlig konserten spekket med eldre materiale direkte ut til hele verden fra sine egne hjemmesider.

Ekslusive klipp
Kvelden før konserten inviterte også James Hetfield og co. 300 av sine egne venner OG medlemmer av Metallicas fanklubb til en eksklusiv lydsjekk-fest der de stolt viste frem sin nye scene og ga venner og fanssmakebiter av hva som var i vente.

Natt til søndag (norsk tid) spilte de for et utsolgt SanFrancisco i 2 timer og 30 minutter. Du kan se hele konserten her:


Kun eldre låter
Bandet spillte ikke noe fra deres nyere album, kun fra 80- og 90-tallet, inkludert de velkjente rolige låtene som "Nothing Else Matters" og "The Unforgiven".
Det ble og gjort plass til å ære det tidligere bandmedlemmet Cliff Burton som døde i 1986 med å spille "Whiskey In The Jar", en cover av Burtons favorittband Thin Lizzy.


Flere saker

Provoserte sykepleiere -Det er provoserende at folk ikke tar ansvar og overholder smittevernreglene. Tirsdag 11.08 2020
Flere kanaler