EKTE VENNER: Videoen av gjensynet mellom de to gode vennene er sett av tusener.
EKTE VENNER: Videoen av gjensynet mellom de to gode vennene er sett av tusener. Foto: AP
Om du følger den amerikanske skuespilleren Chris Evans i sosiale medier har du sikkert fått med deg at han har et helt spesielt forhold til hunden sin Dodger.

De to kompisene er ofte å se sammen på Evans sin Twitter-konto, men i det siste har det vært stille.

For, når du er en fremadstormende skuespiller i Hollywood så innebærer det også lange perioder hjemmefra. Og de siste ti ukene har Evans vært på filminspilling og dermed ikke sett sin kjære venn på lenge.

Men i helgen kom han endelig hjem, og for et fantastisk gjensyn det ble.

Se den søte videoen, artikkelen fortsetter etter videoen:

Skuespillerens dedikerte fans har lenge trykket relasjonen mellom mann og hund til sitt bryst, men responsen på den siste videoen har vært helt enorm. På et døgn er den varme mottagelsen blitt retweetet over 90.000 ganger, og likt over 359.000.

Chris Evans er mest kjent for rollen som Captain America, men har også spilt i filmer som Not Another Teen Movie og Fantastic Four.


Slik gikk det da P4s Radiofrokost var på besøk i en hundebarnehage for en tid tilbake:


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler